Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szamponetka u chłopaka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-28, 16:08   #1
FreezyV9
Przyczajenie

Szamponetka u chłopaka

Witam. Jestem maciek i mam 16 lat, po wakacjach idę do liceum i chciałbym zmienić swój kolor włosów (obecnie mam jasno-rudy, przez co zawsze miałem kompleksy i chciałbym się go pozbyć). Czytałem kilka artykułów i z tego co się dowiedziałam, zamiast farby mógłbym stosować szamponetkę, dlatego też chciałbym się dowiedzieć jeszcze paru rzeczy i liczę na waszą pomoc.
Po ilu myciach schodzi szamponetka? Zawsze jest tak jak pisze na opakowaniu? Czy po kilku myciach włosy nie zmienią swojego koloru? (w sensie, czy nie będzie się rzucać w oczy, że kolor wyblakł czy coś, nie chciałbym aby to się rzucało w oczy). Jaką szamponetkę do jasno-rudych włosów polecacie? (chodzi o kolor i marke, chciałbym zniwelować rudy odcień, jeżeli będzie trzeba mogę dać zdjęcie swoich włosów). Czy włosy po szamponetce nie wyglądają sztucznie? Co jaki czas używać jej aby kolor był ciągle taki sam? Myślicie, że szamponetka to dobre rozwiązanie czy lepiej wybrać so fryzjera i przefarbować włosy farbą?
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź, jestem kompletnie zielony w tych sprawach. Z góry dziękuję za każdą pomoc!
FreezyV9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując