Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-21, 16:55   #2316
Cuidada
Raczkowanie

GG do Cuidada
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..

Witammm 3 dzien dobiega konca dzisiaj byla sałatka z wczoraj jeszcze z kurczakiem curry potem serek wiejski (bylam w biedronce i zobaczylam ze ten ''biedronkowy'' też Piątnica produkuje wiec ten kupiłam bo nie bylo Piątnicy Light a jak otworze całe 500gramowe opakowanie to zjem wszystko a tak mam porcjowany) z ogoorkiem i fitup-em ii pierś z kurczaka w orzechach z kapustką pekinską poza tym wypiłam chyba ze 2 litry czerwonej herbatki i zjadlamm tak kolo 100gram orzeszków alez sie obzarłam dzisiaj xDD

CarmelaSoprano gratuluje zgubienia 4 kilo oby tak dalejj

Alunia20 200 brzuszkoow brawo ) ja własnie zaczęlam A6W jestem w 3 dniu xD poza tym co drugi dzien zaczynam cwiczenia na nogi i na triceps dokładnie dzisiaj nogi jutro triceps w niedziele to i to ehh musze sobie to napisac gdzies zeby nie zapomniec i nie zgubic ;P nioo i sie motywować przede wszystkim

hihi poołbrzuszki są lepsze jesli chodzi o kształtowanie miesni bo cały czas pozostaja napiete a w pełnych brzuszkach jak jestes w tej ''górnej fazie'' to miesnie sie rozluzniaja wiec zależy cos się chce osignąc niewiem ile w tym prawdy trener mi tak powiedział ;p
Cuidada jest offline Zgłoś do moderatora