2008-01-21, 17:41
|
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Czytacie SMS-y swoich TŻ ?
Nie zdarzyło mi się przeglądać jego komórki, czytać smsów - no, chyba, że mi jakiegoś sam pokaże, to się zdarza . Z jego strony wygląda to tak samo - nie przegląda mi telefonu, czasami ja sama mu dam do ręki jakiegoś smsa do przeczytania
W sumie lektura moich smsów musiałaby być dla niego bardzo nudna i myślę, że jego smsy też nie byłyby dla mnie szczególnie ciekawe Kiedyś przy okazji lektury wątku na forum poruszyłam ten temat, spytał, czy mam takie ciągoty do przeglądania telefonu. Powiedziałam, że raczej nie, szczególnie, że większość tych smsów już czytałam, bo są ode mnie 
A... Jeszcze mi się przypomniało, że jak zostawiłam u niego w domu mój telefon (właściwie mógłby go przy tej okazji przejrzeć od góry do dołu ) i marudziłam, że mnie jest dziwnie jak nie mam komórki, bo z telefonem czuję się bezpieczniej - zapytał "To może chcesz na dziś moją? Ja sobie bez niej poradzę."
Nie skorzystałam, ale to chyba znaczy, że nie było ryzyka, że nagle jakaś ukrywana kochanka zadzwoni czy napisze smsa Tak jak on nie boi się dać mi swojej komórki do ręki, tak ja nie boję się dać jemu mojej. Ale żadne z nas nie przeszukuje drugiemu skrzynki, szukając śladów zdrady, ani nawet nie czyta smsów z nudów czy dla rozrywki - i dla mnie tak jest dobrze
|
|
|