2008-01-21, 17:56
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (: taki sobie brązowy :)
Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j
Ladnie, pokusilabym sie o troszeczke grubsza kreske, ale tak tez jest bardzo dobrze  I ja jakos nie widze lepszego nastroju  nadal smutna mina. I chcialabym tez zobaczyc ujecie jak patrzysz bardziej na wprost. Wszystkie zdjecia z otwartmi oczami sa jakby "spod byka" i w ogole nie widac gornej powieki jak masz otwarte oczy, a troszke bys ja mogla pokzac 
|
Dziękuję co do kreski to wydawało mi się, że już jest za gruba, ale na zdjęciach wyszła jakoś tak delikatnie... co do zdjęć, to szukałam jakiegoś innego i... na wszystkich patrze "spod byka" nigdy nie zwróciłam na to uwagi... następnym razem spróbuje inaczej, dzięki 
Cytat:
Napisane przez MONIKA1850
Podoba mi sie bo sama lubie brazy przyczepie sie tylko do brwi i ciemnych podkowek pod oczkami ale wogole to fajnie! 
|
hihi też się przyczepiam do brwi muszę z nimi zrobić porządek w końcu
Cytat:
Napisane przez olivia7
i jak?  ładnie  ylko dalej smutno 
|
Dzięki hmm... muszę popracować nad uśmiechem
Cytat:
Napisane przez YenneferD
Ładnie, tylko szkoda że kreseczka nie jest brązowa  Twarz trochę odcina się od szyi. Masz fajne duże oczy, świetne pole do szaleństw 
|
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Organzza
Bardzo ładnie  a może pokusiłabyś się o coś z żywszymi kolorami? 
|
Hmm... mam problem ze zdjęciami i nawet jasne kolory wychodzą mi szare i ponure ale spróbuję w jakiś słoneczny dzień, może się uda dziękuję
Cytat:
Napisane przez aaggiiss
Ładnieeee ;d ale ja zamiast brązowego użyłabym czarnego  ale to kwestia gustu. Ale i tak bardzo mi sie podoba 
|
Dziękuję miałam już dużo czarnych makijaży... nawet w tym kusiło mnie dodać trochę szarości, ale powstrzymałam się i jest czysty brąz
|