Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - (: taki sobie brązowy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 17:56   #8
samarah
Wtajemniczenie

Dot.: (: taki sobie brązowy :)

Cytat:
Napisane przez agnieszka.m.j Pokaż wiadomość
Ladnie, pokusilabym sie o troszeczke grubsza kreske, ale tak tez jest bardzo dobrze I ja jakos nie widze lepszego nastroju nadal smutna mina. I chcialabym tez zobaczyc ujecie jak patrzysz bardziej na wprost. Wszystkie zdjecia z otwartmi oczami sa jakby "spod byka" i w ogole nie widac gornej powieki jak masz otwarte oczy, a troszke bys ja mogla pokzac
Dziękuję co do kreski to wydawało mi się, że już jest za gruba, ale na zdjęciach wyszła jakoś tak delikatnie... co do zdjęć, to szukałam jakiegoś innego i... na wszystkich patrze "spod byka" nigdy nie zwróciłam na to uwagi... następnym razem spróbuje inaczej, dzięki

Cytat:
Napisane przez MONIKA1850 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie bo sama lubie brazy przyczepie sie tylko do brwi i ciemnych podkowek pod oczkami ale wogole to fajnie!
hihi też się przyczepiam do brwi muszę z nimi zrobić porządek w końcu

Cytat:
Napisane przez olivia7 Pokaż wiadomość
i jak? ładnieylko dalej smutno
Dzięki hmm... muszę popracować nad uśmiechem

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Ładnie, tylko szkoda że kreseczka nie jest brązowa Twarz trochę odcina się od szyi. Masz fajne duże oczy, świetne pole do szaleństw
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie a może pokusiłabyś się o coś z żywszymi kolorami?
Hmm... mam problem ze zdjęciami i nawet jasne kolory wychodzą mi szare i ponure ale spróbuję w jakiś słoneczny dzień, może się uda dziękuję

Cytat:
Napisane przez aaggiiss Pokaż wiadomość
Ładnieeee ;d ale ja zamiast brązowego użyłabym czarnego ale to kwestia gustu. Ale i tak bardzo mi sie podoba
Dziękuję miałam już dużo czarnych makijaży... nawet w tym kusiło mnie dodać trochę szarości, ale powstrzymałam się i jest czysty brąz