Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-29, 07:21   #4530
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25
Dot.: Lutówki 2017 ❤

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Ja też! Punkt 4 siku i jadłam w łóżku morele 😄

Ale musztarda i dżem 😯

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak wczoraj miałam, nie wiem, może jedno domaga się tego, drugie tego
Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Najgorsze, ze wstanę w środku nocy i nie moge potem usnąć...
Ja nad ranem jak się przebudzę, to już też oczy jak 5zł
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jakbym mojego w nocy obudziła żeby ze mną pogadał to chyba by mnie wyśmiał

No niestety ze spaniem będzie tylko gorzej :/
Rosnący brzuch, niewygodna każda pozycja, sikanie itd

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Jak sobie przypomnę ostatni trymestr to aż mi się płakać chce, może teraz tak nie będę miała, choć wątpię, bo brzuch będzie większy, przez całe 3 miesiące było tylko kilka nocy,które przespałam do połowy, a tak masakra, co 10 min się przekręcałam, albo siku, albo za mocno kopała i musiałam pochodzić, albo skurcze, i wszyscy jeszcze mówili "teraz się wyśpij, bo jak się urodzi, to już nie będzie spania"tak, już sobie pospałam a moje dziecko od samego początku pięknie spało i mogłam w nocy spać
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Uwielbialam paszteciki z kołłataja w szcz

Ja juz mam dla corek dwa imiona dosc nietypowe, wiec Tz powiedzial ze dla trzeciego On wybiera

U mnie teraz w tym miesiacu sie dwa Franki urodzily

Ja mam Inge <3 druga Nel a jak bedzie trzecia dziewczyna to nie mam pojecia

Oj Szymuś najlepsze imie
Ale z moim nazwiskiem by brzmialo glupio jak Tymon Tymański hehhe

Kolezanke ma 2,5 letnia Zoje nigdy tego imienia nie slyszalam i nie moglam dlugo sie przyzwyczaic teraz juz mi sie podoba

Ja mam dwie córki Inge i Nel.
Ja wybieralam imiona Tz tylko sie zgodzil dla chlopca podoba mi sie Tymek ale tylko Tymek chociaz Tz napewno sie nie zgodzi
Szymon do nazwiska nie pasuje.
Tz ma fajne imie Juliusz ale bardzo nie lubie jak ktos nazywa syna imieniem ojca

Dziewczyny myslalyscie o zalozeniu tajnej grupy? Aby moc rozmawiac o rzeczach i ktorych nie chcemy rozawoac publicznie? albo poprostu sie sobie przedstawimy jakas fotka abysmy lepiej sie poznaly
Zalozyla bym ale ja matka polka nie wiem czy bede wstanie wszystkiego dopilnowac

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie myślałam nad Nel przy pierwszej córce, ale chyba w Pl nie może być wpisane Nel w akcie urodzenia, tylko Nela? Przynajmniej tak słyszałam, a jak macie wpisane?

Fajny pomysł z tą grupą, w pierwszej ciąży też miałyśmy z dziewczynami taką grupę, a później przeniosłyśmy się na taką zamkniętą grupę na fb i jest fajnie, wygodnie, można szybko napisać i dodać zdjęcie, czy film, cały czas jesteśmy w kontakcie w tej grupie, widzimy jak dzieci dorastają, naprawdę fajnie widzieć wszystkie dzieciaczki, a to już 2,5 roku