Wtajemniczenie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Estee Lauder, Clinique, Clarins **Zapraszam**
Watek przenosze na nowy i ten zglaszam jako nieaktualny!
Witam;
Na wymianke kilka rzeczy.
Szukam ciekawej kolorówki, rozy, cieni, linerow, meteorytow.... jestem otwarta na propozycje
Ahh i jedno z najwazniejszych podkladu korygujacego LRP Unifiance nr 11, lub LRP Toleraine w podobnym jasnym kolorku, Dermablend podkladu - jasny kolorek
* Krem du buzki 100% Aloe Vera Antiaging, Anti-Wrinkle, 300ml nowy, idealny do suchych cer, prosty, ciekawy sklad, tresciwy, dajacy natychmiastowa ulge i nawilzenie, bez zbednych konserwantow. Polecam
* Cien Clinique Color Surge - Frosted Bloosom - niewielkie zuzycie
Cien otrzymalam w gratisie do wiekszych zakupow Clinique, 8g - platikowe zielone pudeleczko
*Estee Lauder Double Wear - korektor 02 medium, jest go ok. polowy
* Clarins tusz habrowy pogrubiajaco-wydluzajacy..jest go okolo polowy
* YSL tusz do rzes czarny wydluzajacy..mam z wymianki z Milena72, przez nia uzywany przez 3 tyg. przezemnie uzyty 4 razy..jednak czern nie dla mnie.. wciaz jest go duzo i jest swiezy
* Paletka Clinique: roz, brazer i blyszczyk, niewielkie zuzycie max 5 %
* Peeling myjacy Clarins, ten pomaranczowy, pieknie pachnie, zostalo go ok 20% w sam raz na wyprobowanie
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3157
* Nina Ricci Premier Jour 27ml - bez kartonika
* Ghost, Cherish EDT - zestaw nowy w opakowaniu - 5ml perfum, 50ml shower gel, 50ml balsam perfumowany
* Far away Avon - ok. 50 % z 50ml - slodki upojny zapach, orientalny, ylang-ylang, biały jaśmin, róża, wanilia, drzewo sandałowe, piżmo.
Wymienione:
* Estee Lauder - Fruition Extra - serum z kwasami owocowymi AHA, delikatne w działaniu, wygladza i reguluje skore, niewielkie zużycie
Edytowane przez marea
Czas edycji: 2008-02-01 o 09:31
|