2008-01-21, 23:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Napisane przez Lara Croft
No to opowiem jak to moj exmalzonek mnie potraktowal. Bylismy dokladnie rok po slubie i mielismy dwumiesieczne dziecko, a ten do mnie z textem: zakochalem sie w innej, ale ciebie tez kocham wiec wpadlem na pomysl zebysmy zamieszkali wszyscy razem(!) No coz, pan exmaz mial duuuze sercre (do tej pory ma) i dlatego jest moim ex. Ale szczerze mowiac wtedy sie zalamalam.
|

moze przed slubem zpoamnial Ci powiedziec ze Mormonem jest?? 
a tak ogolnei to wspolczuje sytuacji - jak to czytalam to mnie zabilo - nawet nei chce myslec co bym przezyla gdym tego na wlsnej skorze doswiadcyzla (obawiams ie ze zabilo by to jego...
Cytat:
Napisane przez Ata2
Związek na odległość, on w dalekiej Ameryce, Ona w Polsce. Po pewnym czasie, po wcześniejszych oświadczynach, przysyła wszystko co potrzebne do zamówienia ślubu. Po przyjeździe wręcza list, w którym napisał, że nie jest pewien swoich uczuć, że na ślub to się zdecydował, bo mamusia załatwiła wszystkie formalności i powiedziała: "spróbuj, synku". Ale powiedzial to dopiero po tym, jak poszli do łóżka. Potem mówi, że może jednak odwołają ślub, bo jeśli nie to on może w dniu ślubu, podobnie jak zrobił to jego kuzyn, powiedzieć: nie.
|
no galeria, galeria po prostu ŁAJDAKÓW!! inaczej sie po prostu nie da tego powiedziec.
|
|
|