Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tren - piekny detal czy praktyczny koszmar?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-22, 08:40   #1
7sambra11
Raczkowanie

Tren - piekny detal czy praktyczny koszmar?

Szukalam po watkach ale nie znalazlam takiego o trenach - jesli przeoczylam to przepraszam i prosze i pokierowanie na niego....

Tak wiec chcialabym uslyszec o doswiadczeniach Panien Mlodych, ktore mialy suknie z trenem. Ja sama na poczatku myslac o wlasnej sukni slubnej planowalam suknie bez trenu bo wydawa mi sie praktyczniejsza, zwlaszcza w tancu, i slyszalam opinie w stylu "nie ma nic gorszego niz czarny brudny tren ciagnacy sie za panna mloda". Ale teraz kiedy juz przyszedl termin zamawiania sukni i obejrzalam modele sukien, ktore mi sie podobaja to akurat sie okazalo ze wszystkie te w stylu, ktory mi sie podoba akurat maja treny i to 'na stale', nie dopinane. Tak wiec jestem w kropce, bo suknie mi sie podobaja tylko tego trenu nie planowalam. Tak wiec prosilabym o wymiane doswiadczen tych Panien Mlodych ktore mialy suknie z trenem, czy przeszkadzal czy nie, i czy gdyby drugi raz kupowaly suknie to czy zdecydowaly by sie tym razem bez trenu czy nie. No i prosze o ewentualnie podanie porad jak sobie najlepiej z nim 'poradzic w praktyce'.
7sambra11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując