Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii Październikówek 2016 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-29, 22:02   #971
sandra1515
Rozeznanie

Dot.: Perypetii Październikówek 2016 cz. III

Dziękuję Wam pięknie za odpowiedź
Czyli jest szansa, że przyjmą w szpitalu moją decyzję do wiadomości i nie zlinczują ani nie nazwą wyrodną matką

A nie chce karmić bo osobiście nie czuję tego, że tak powiem, nie ciągnie mnie do tego, nie chce wiele osób tłucze mi do głowy jakie to ważne ale ja sobie nie wyobrażam, że wiszę z cycem wszędzie co parę godzin i męczę się razem z dzieckiem jak głupio to nie zabrzmi. Poza tym chce wrócić na te studia zobaczę jak sytuacja będzie wyglądać ale szpital to nie miejsce żeby chować się po kiblach z laktatorem bo wątpię, że od 6 do 15 cycki mi nie wybuchną bo już nawet nie myślę o późniejszych wykładach biorę pod uwagę tylko zajęcia w szpitalu.

Odnośnie urodzonych w niedzielę ja jestem z tego dnia i wcale nie jestem leniem uwierzcie uwielbiam coś robić nie siedzieć w domu Każdy mówi, że pewnie imprezowiczka bo urodziłam się o 23.55 w sylwestra a tak naprawdę to nienawidzę imprez nigdy na żadnej nie byłam jedynie wesela i studniówka i jakichkolwiek sylwestrów, andrzejków nie obchodzę, jestem 100% abstynentką i nienawidzę papierosów oaza spokoju na przekór tym co mówią inni
sandra1515 jest offline Zgłoś do moderatora