Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-30, 15:36   #880
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Miłego pobytu
Dzięki , niedawno przyjechaliśmy, płacz był jak staliśmy w korku, a później ok. Miałam stresa, ale było dobrze. Jedynie, że bardzo spocone, choć tylko były w body krótki rękaw. Chcę wyczyścić klimę w aucie, żeby troszkę schładzać powietrze, teściowa panikuje, że nie można używać klimy, a my chcemy tylko trochę ochładzać - co myślicie?

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
MariaF głupia ta sytuacja z twoim tatą. Obyś wypoczeła u teściów.
I widać od razu ze twoje to księżniczki na ziarnku grochu😊dobrze że doszłaś bo co chodzi
Tak, dupki delikatne

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość

ja tak sie pociłam mega 3 tygodnie po cc, podobno to zgromadzona woda z ciazy z organizmu sie uwalnia, najbardziej w nocy masakra kapało mi z głowy budziłam sie jak spod prysznica
No włąsnie ja wody w ogóle nie przybrałam w ciąży, jestem 8 tygodni po porodzie, a nadal się pocę. Ginka mówiła, że w ma się teraz hormony jak kobieta w menopauzie, stąd też suchość pochwy i to pocenie.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
W poniedziałek idziemy do szpitala na badania. Niestety dziura duża i trzeba konsultacji i dodatkowych badań. Po tym decyzja kiedy operacja. Oczywiście musiałam trochę popłakać z tego powodu
Trzymamy kciuki, będzie dobrze, mój tata ma dziurę w sercu i normalnie funkcjonuje.

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
To niech idzie stać w koszulce
Ja odciagnelam na noc ale znowu nie duzo i bede za 1,5 godz jeszcze raz żeby bylo więcej.
Maja dalej spi chociaż znowu plakala przez sen o cycusia Jej dalam i po chwili usnela.
Lzy mam w oczach jak Ona tak placze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Też nie lubię jak moje się zanoszą, od razu chcę lecieć i uspokajać, gorzej jak uspokajam jedną, a zanosi się druga i uspokajane innych nie daje efektu.

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
MusZę się wyzalic, bo się trochę tego nazbierało

Po pierwsze: też byłyśmy u kardiologa, bo lekarka wysluchala szmery nad sercem. Aż się u niej poryczalam u kardiologa okazało się, ze to mały przeciek, który ma zniknąć i to noc groźnego. Ale co wyplakalam to wyplakalam, kontrola za 3-4 miesiące.
Będzie dobrze. Moja Dorotka też ma szmery i dziurkę między komorami, która może zarosnąć. Od wyjścia ze szpitala już się zmniejszyła, więc jestem dobrej myśli i Tobie też tego życzę.

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Witamy się ze spacerku :-D
Fajne, pisałaś, że różne charaktery mają, moje też, choć moje jednojajowe. Moja Kinia jak Twoja Lila, a Dorcia jak Twój Kubuś.

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63614131]Hej! U mnie Armagedon 😔 od wczoraj się z toaletą nie rozstaje. Myślałam że zjadłam coś nie tak, ale mam tez już gorączkę, 38,3st. Ratuje się ekektrolitami i jakimś probiotyjiem który nie jest zabroniony przy kp. Niby duzo piję ale jestem bardzo słaba, kreci mi się w głowie, masakra. Na szczęście nie wymiotuje. Czekam na męża jak na zbawienie, żeby mi pomógł przy dzieciach 😔

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Współczuję i trzymam kciuki oby szybko przeszło. Ostatnio walczyłam z infekcją pęcherza, wiem jak to ciężko.

Dziś moje gwiazdy mniej jedzą mm niż zawsze, nie wiem czy to możliwe, żebym miała więcej mleka czy one dzisiaj mniej głodne
W ogóle ostatnio robiliśmy zakupy na szybko i był tylko Hipp HA hipoalergiczny i mam wrażenie, że mniej problemów po nim, bo on niby bardziej lekkostrawny, bo już częściowo strawione białko ma. I tak się zastanawiam czy by się na to nie przerzucić, choć trochę droższe czy to bez sensu skoro nie mają stwierdzonej alergii? W ogóle to mleko wydaje się troszkę droższe niż Combiotik, ale ono jest w opakowaniu 500 g, a Combiotik 600 g.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora