Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krwawienie podczas i po stosunku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-30, 21:25   #1
Pauli20
Przyczajenie

Krwawienie podczas i po stosunku

Witajcie Wizażanki, pisze do was z pewnym problemem. Wczoraj odbyłam stosunek ze swoim nowym partnerem i w trakcie zaczęłam krwawić. To była żywa krew i nie w malutkiej ilości, bo nawet partner był w szoku bo zapewniałam go że nie jestem dziewicą. Byłam przed chwilą w toalecie i dalej krwawie. Jakiś miesiąc temu pieściłam sie z innym mężczyzną i było tak samo. Dodam że było to po 1,5 rocznej przerwie od seksu. Byłam ostatnio u ginekologa, zrobilam cytologie ale jeszcze czekam na wynik. Lekarka powiedziała, że wszystko mam w normie. Zauważyłam że po usg dopochwowym na tej pałeczce też była krew. Ona chyba tego nie widziała a ja myślałam że to normalne po lekkiej przerwie. Ale po wczorajszym wieczorze zaczęłam się poważnie martwić i szczerze mówiąc wstydzić bo tak zmieszanego faceta jeszcze nie widziałam. Dziwnie byłoby was pytać co mi dolega bo i tak niedlugo ide do gina po wynik cytologii, ale może któraś z was też tak miała, coś poradzić, no nie wiem.. Troche poczytałam ale czy nadżerka w wieku niecałych 20 lat jest możliwa?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Pauli20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując