2016-08-01, 12:33
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
Napisane przez muffi24
Wiesz niby tyle czasu, ale ty to już chyba koło połowy?  Myślę że fajnie jakbyś miała wszystko gotowe do rozpoczęcia roku szkolngo (nie mówiłaś chyba jaką decyzję co do szkoły ostatecznie podjęłaś?). Z resztą teraz to jeszcze mamy siłę latać po sklepach, a kto wie jak bd potem  Ja bym chciała do października (do roku akademiskiego) mieć już mniej więcej komlet ciuszków, wybrany wózek, łóżeczko itp, żeby w razie braku sił zamówić online
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
No jutro oficjalnie 19 tydzien, ale mowie Wam tak mi wolno ostatnio czas leci, wszystko sie dluzy, a to dziwne, bo nie siedze ciagle w domu, tylko czesto wychodzimy ze znajomymi (wszyscy na okolo mi obmacuja brzuch, ale najlepszym sposobem na odstraszenie jest po prostu powiedzenie "nie dotykaj, bo Tobie sie udzieli" i od razu odskakuja, mimo, ze wiekszosc moich znajomych jest 3 - 10 lat starszych ode mnie)
Faktycznie o szkole nie wspominalam. Ide do cku w trybie zaocznym (sob i niedz co dwa tygodnie). Ciesze sie, bo mam dobry dojazd i jade jednym tramwajem 15 min wiec szybciutko. Co do wyprawki to mam tylko lozeczko, baldachim, wanienke, wkladke do wanienki (zeby malucha nie podtrzymywac rekoma). I tak na prawde na tym sie konczy, bo z ubranek to mam 6 bodziakow nowych i kilka ubranek po moich siostrzencach. Jak narazie kupie kilka fajnych unisex w lumpeksie, bo sa czasem przepiekne ubrania (osobiscie wole wydac 100 zl i byc obkupiona po uszy a wszystko wyglada jak nowe i jest z dobrych sieciowek). Jednak za kilka dni ide na bazarek i moze tak cos ciekawego wypatrze wozek kupujemy na pewno uzywany, mam kilka na olx wypatrzonych. Chcemy narazie jakis do 500 zl, a pozniej kupimy lepsza spacerowke oddzielnie. Faktycznie mimo, ze to juz praktycznie polowa to najvhetniej postawilabym juz lozeczko i wszystko przygotowala, ale szkoda, zeby do stycznia sie kurzylo
|