Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż "EMO"
Wątek: Makijaż "EMO"
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-22, 20:37   #24
xirissx
Raczkowanie

GG do xirissx
Dot.: Makijaż "EMO"

Cytat:
Napisane przez Dzohana Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! ;D Jestem tu nowa, i dosyć dużo się dowiedziałam....
Szukam jak właśnie zrobić makijaż emo...Nom i...trochę się dowiedziałam, choć trochę mało :P najlepiej zobaczyć krok po kroku na zdjęciach xD hehe...no ale dobry i opis
Makijaż emo słynie z dwuch rzeczy. Mocno pomalowanym okiem, lub dwoma - zależy od położenia grzywki. Wygląda to mniejwięcej tak:
-dwie mocne kreski pod okiem i czarny cień na powiekach. Ja jako ja nie używam cienia, tylko rozmazuję kretkę, uważam, że to daje lepszy efekt. Ważne jest żeby konciki oczu były również pomalowane.
Kredek próbowałam wiele. Manhattan, Rimmel, Loreal itp. ale moim zdaniem najlepszą kretkę ma Chanel [60 Evergreen ok. 67zł] oraz trochę bardzo tańsza Missys Sporty [czy jakoś tak] Ja wolę tą od Chanel
Pamiętaj też, że jak się malujesz to nie jesteś M. Masonem
Co do ust to mam nadal problem, bo z natury mam bardzo "czerwone" usta, ale znalazłam idealny sposób... Oto i on:
-Kupić dream mat muss M NY [jak naj jaśniejszy odcień] i posmarować nim usta odczekać parę chwil i posmarować pomadką ochronną, np. Nivea Classic.
Mam nadzieję, że pomoże ci to w makijażu emo xD
Dla blondynek polecam nie czarną kredkę, ale ciemny brąz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_6bf4a7f0133a584bb86b23fac3ca4a37.jpg (65,2 KB, 415 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12926175oq7.jpg (19,9 KB, 484 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 305854-1718268.jpg (63,6 KB, 446 załadowań)
xirissx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując