2016-08-01, 13:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Napisane przez mmgi
Iwona też miałam wypatrzona spacerowke joie i mały bagażnik. Niestety nie zmieściła się nam i kupiliśmy inna.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
|
A jaki macie samochod? I jaka spacerowke kupilas?
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
Dzień Dobry
Jutro II prenatalne !  i pierwszy raz pójdzie zemną mąż  specjalnie wziął wolne bo chce w końcu zobaczyć malutką
Folinka co do wózka Anex Sport to egzemplarz który my oglądaliśmy był idealny  sama wszystko wpinałam i wypinałam bo to ja głownie będę z niego korzystać. Więc dla mnie było super łatwo a jakoś wyjątkowo silna nie jestem  co do spacerówki to nie rozkłada się na płasko , jest minimalnie pochylona. Gondola z tego co pamiętam jest na płasko ale jeszcze sprawdzę bo jutro chcemy iść zamówić.
Męczy mnie temat fotelika czy brać z zestawu z bazą isofix czy wymienić na maxi cosi... tak naprawdę to zimą nigdzie nie pojedziemy jedynie do przychodni , babci itp to wszędzie kawałek max 10km.. Jakie wy kupujecie? męczy mnie ten temat strasznie ..
|
10km czy 100km nie ma roznicy najwiecej wypadkow jest 500m od domu. Moja Zu jezdzila 1,5 roku w pierwszym foteliku. Walabym miec rozklekotany wozek nic byle jakie nosidlo. Przejdz sie do sklepu gdzie Ci doradza, dopasuja do auta itd. My mamy recaro young profi czy jakos tak bez bazy.
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
My też bylismy pewni że nie mamy  a pan w sklepie kazał dokładnie sprawdzić bo czasem nie ma oznaczenia.
No i mężowi nie dało to spokoju patrzy i jednak mamy
Ja zawsze się martwię jak mam taki zagoniony dzień i wtedy nie czuje małej i wieczorem się zastanawiam czy się ruszała czy nie.. zazwyczaj pomaga zjeść batonika albo napić się coli
Póki co zauważyłam że mała śpi całą noc albo poprostu jeszcze mnie nie budzi  najbardziej ją czuje popołudniami. Wczoraj tak mi plumkało w brzuchu że nawet mąż czuł 
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------
kupowałaś w polsce?
jak oglądaliśmy wózek to facet powiedział że to faktycznie zależy ile się będzie jeździło. I stwierdził że lepiej zainwestować w lepszy fotelik drugi. Ten jest do 13 kg ale wątpie że takie duże dziecko się zmieści. I pewnie trzeba będzie wcześniej wymienić..
|
Kiepski sprzedawca!
Poczytaj bloga osiemgwiazdek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3
Ja mam zwykły, stary fotel, który będzie stał przy łóżeczku do karmienia  też nie kupuję niczego innego, skoro ten się jeszcze nie rozwala 
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Ja mam za to inne pytanie: czy kupujecie pościel do łóżeczka dla maluchów? Ja chcę mieć i poduszkę (płaską) i kołderkę, ale spotykam się z opiniami, że na początku dziecko powinno spać np. w rożku otulone i pościel jest całkowicie zbędna  jak myślicie?
|
Mialam posciel ale jest zbedna. Poduszki wogole sie nie powinno uzywac- polozna Ci ja wyrzuci 
Kolderka jest taka ogromna przy noworodku ze tez dlugo nie byla uzywana. Ja teraz kupie przescieradlo+ kocyk minky+ ochraniacz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2016-08-01 o 13:09
|
|
|