Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-01, 13:21   #2761
monika0185
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja mam zwykły, stary fotel, który będzie stał przy łóżeczku do karmienia też nie kupuję niczego innego, skoro ten się jeszcze nie rozwala

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Ja mam za to inne pytanie: czy kupujecie pościel do łóżeczka dla maluchów? Ja chcę mieć i poduszkę (płaską) i kołderkę, ale spotykam się z opiniami, że na początku dziecko powinno spać np. w rożku otulone i pościel jest całkowicie zbędna jak myślicie?
Ja kupuje tylko prześcieradło i rożek pościel kupię jak będzie większe dziecko.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
zaraz robie zurek na obiad
a wy co dzis zajadacie?
Schabowy z ziemniaczkami i ogórek małosolny

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wałkowałam ten temat ósemkowania i dziś na fb mi dziewczyna napisała że podobno była jakaś partia że był ten problem a teraz już nie. Tak naprawdę nie ma wózka który ma same dobre opinie. W jednym napiszą że ósemkują koła, w drugim że skrzypi w trzecim że beznadziejna amortyzacja. Ja będę jezdzić tym wózkiem po mieście nie na jakichś wertepach itp. z każdym wózkiem jest ryzyko.
Dlatego my chyba zostaniemy przy pierwszym wózku, który nam się spodobał oszaleć można

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
a ja poprosze o kciuki zebysmy plec poznali o 15 wizyta od 9 malowalismy z tż kaloryfery..

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Kciuki
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora