2016-08-01, 13:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3
Ja mam zwykły, stary fotel, który będzie stał przy łóżeczku do karmienia  też nie kupuję niczego innego, skoro ten się jeszcze nie rozwala 
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Ja mam za to inne pytanie: czy kupujecie pościel do łóżeczka dla maluchów? Ja chcę mieć i poduszkę (płaską) i kołderkę, ale spotykam się z opiniami, że na początku dziecko powinno spać np. w rożku otulone i pościel jest całkowicie zbędna  jak myślicie?
|
Ja kupuje tylko prześcieradło i rożek pościel kupię jak będzie większe dziecko.
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------
Cytat:
Napisane przez papaPapaya
zaraz robie zurek na obiad 
a wy co dzis zajadacie? 
|
Schabowy z ziemniaczkami i ogórek małosolny 
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
Ja wczoraj wałkowałam ten temat ósemkowania i dziś na fb mi dziewczyna napisała że podobno była jakaś partia że był ten problem a teraz już nie. Tak naprawdę nie ma wózka który ma same dobre opinie. W jednym napiszą że ósemkują koła, w drugim że skrzypi w trzecim że beznadziejna amortyzacja. Ja będę jezdzić tym wózkiem po mieście nie na jakichś wertepach itp. z każdym wózkiem jest ryzyko.
|
Dlatego my chyba zostaniemy przy pierwszym wózku, który nam się spodobał oszaleć można 
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Cytat:
Napisane przez kamisha
a ja poprosze o kciuki zebysmy plec poznali o 15 wizyta  od 9 malowalismy z tż kaloryfery..
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
Kciuki
|
|
|