Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-01, 14:17   #95
anolta
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
zazdroszczę. nie potrafię tak. u nas nawet samochód ma imię i o nim mówimy pieszczotliwie, wiem wiem, masakra
😅😁

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Hello

Dziekuje za kciuki! Pierwsze koty za płoty!

Przeziernosc karkowa 0.9, kosc nosowa w normie.
Widzielismy jak sie rusza, serduszko 157/min, raczki i palce są, kosc udowa zmierzona, głowa z kazdej strony tez, wszystko dobrze i wg daty, czyli dzis 12+0.
Maluch ma 5,5cm długosci. I mimo, ze prosiłam lekarza, zeby nie mówił mi na razie jaka płeć to wygadał, ze on widzi chłopaka! No kurde! Ale wiadomo, nie na bank. A prosiłam...
Nastepna wizyta za 4 tyg, pod koniec sierpnia. Akurat przed naszym wyjazdem na wakacje.

Zrobilam tez test Pappa, i powtorzylam toxo i cytomegalie. Wyniki pod koniec tygodnia!!!

Odniosę się do poprzednich tematów:

- progesteron - brałam od dnia transferu (IVF) do zeszłego tygodnia 3x dziennie 250mg. Miałam okropne nudnosci, wzdecia, gazy, wszystko co zle od strony przewodu pokarmowego. Ciesze się, ze w koncu juz go nie musze brac.

-woda - mnie suszy jak na kacu. Od poczatku ciazy mam bidon przy lozku bo sie budze w nocy z suchością w ustach. W ciągu dnia tez pije. Wiecej na pewno niz przed ciążą.

-auto - mamy Citorena C4 Picasso. Mozemy miec duzo dzieci Polecam a automacie, marzenie!

-depilacja - bardzo sie boje tego momentu, ze nie bede nic widziec, bo jestem po prostu leniwa i mi sie nie chce chodzic na wosk. Robie sama w domu. Ale jak nic nie zobacze to chyba bede musiala isc
Ogolnie jestem po pierwszym zabiegu depilacji laserowej, ale idzie w zapomnienie bo przez ciąże bede musiala zaczynac od nowa :/ Szkoda. No ale cos za cos, nie?
Cudownie! !! 😍😍😍 a miałaś jakieś przeczucia co do płci? 😆

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
2017 - synek
anolta jest offline Zgłoś do moderatora