2016-08-01, 13:21
|
|
BAN stały
|
Dot.: Jak uświadomić sobie, że nastał koniec?
Musisz zrobić dwie rzeczy, żeby z niego wyzdrowieć.
1) Najpierw ODCIĄĆ wpływ zewnętrzny, który niszczy cię psychicznie. Bo prawda jest taka, że esemesy od niego POTĘGUJĄ twóją obsesję, więc najpierw zrób co mówią dziewczyny i zabierz mu możliwość kontaktu z tobą.
2) Kiedy znikną wpływy zewnętrzne, zostanie spustoszenie wewnętrzne. Zdecydowanie łatwiej i szybciej wyzdrowiejesz kiedy nic nie będzie cię z zewnątrz przywoływać do niego. Natrętne myśli się wypalą, w ciągu kilku tygodni zupełnie się otrząśniesz, ale MUSISZ zlikwidować wszelki kontakt.
Mam znajomą, która nie może zapomnieć o byłym, bo ciągle ogląda stare zdjęcia, czyta stare esemesy, itp. To uniemożliwia przeżycie żałoby. Dlatego powiedz "basta" i pozwól swojemu umysłowi się oczyścić.
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------
Cytat:
Napisane przez velvetica
Zrobiłam to, było ciężko ale z zamkniętymi oczyma sprzeciwiłam się sobie! Myśli wciąż są. W mojej głowie to jeszcze nie koniec... Ciężko jest żyć na nowo z myślą, że nic nie będzie jak dawniej...
|
Umysł potrzebuje czasu. Zobaczysz, że za 2 tygodnie twoje samopoczucie będzie już niemal normalne.
|
|
|