Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-01, 15:38   #1036
zabciajs
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;63669431]My juz nosimy 68 [emoji23] ale królewna ma już koło 6kg [emoji6] tylko pampersy jeszcze kończymy 2. Dupcie ma malutka

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Hania też śpi w body krótki rękaw. Kupilam tylko jednego pajaca, kilka dostała, ale ani razu w nich nie była. Dziś u nas 19st to body krotki rękaw, spodenki i ma to kaftanik.
Mnie jest tak.olernie cieplo że czasen sama się zastanawiam czy nie za slabo ubieram dzieci. Ale one wrażliwe i.jak za cieplo zaraz niespokojne i potowki.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

A ja nie lubie kaftaników, podwijają się.

Pajace uwielbiam. Tez nie jestem za przegrzewaniem, ale np dzis jest chlodno to w domu pajacyk. Ale tylko dlatego, ze nie mam body z długim rekawem.
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
A czy Wasze dzieci też pakują piąstki do buzi? Moja kilka dni temu odkryła, że można sobie piąchę pociumkać i jak się budzi, to pierwsze co słyszę, to ciumkanie właśnie, a dopiero potem płacz (bo mleko z piąstki nie leci, to pewnie dlatego )
Tak. I przy tym ten smieszny odgłos

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Kochane jaka Wode morską do noska polecacie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Hehe ja właśnie tez zauważyłam ze od jakiegoś czasu wkłada piastki. W końcu odkryly ze maja raczki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam sterimar baby.