2016-08-01, 16:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Napisane przez ziuta.
Też bym chciała mózgu poużywać bo mi chyba zanika. Ostatnio codziennie rzeczy ze śniadania zamiast do lodówki chcę odkładać do szafki Raz nawet mięso chciałam tam włożyć które miało być zamrożone. Dobrze że jeszcze się orientuję że tak robię, bo inaczej byśmy za parę dni szukali co tak śmierdzi
|

Moje hity to:
- "gotowanie" potraw bez włączenia kuchenki,
- uruchomienie ekspresu do kawy bez podstawienia filiżanki,
- nastawianie budzika do pomiaru cukru zamiast godzinę po posiłku godzinę przed posiłkiem i zastanawianie się kiedy wreszcie będzie ten pomiar i będzie można udać się na drzemkę. 
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1
Jejku jaka podróż. Współczuję. Mój kot nienawidzi podróży autem. Nie raz aż do cały zaslini u zgubi kilo sierści... Ja dziś odbylam podróż do Krakowa bo mąż chciał zakupić plecak na aparat i przy okazji kupilysmy bazę 2 way fix wiec do fotelika także jeszcze zakupy apteczne o przescieradla dla Jaska i mogę iść rodzić.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------
Tez mam dziś donoszona !! Jupi !! Teraz tylko czekać
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
Ja mam dretwe palce rano i w nocy. Nawet ciężko mi czasem papier toaletowy urwać. Na szczęście po chwili pzechodzi
|
za donoszenie! 
Fajnie, że już prawie wszystko gotowe do rodzenia.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
ja już po wizycie..w sumie to wszystko ok-Mała waży 2800g więc trochę spadła z 50c,ale przybrała 500g w 3 tygodnie, więc jest ok. Wyniki moje ok, poza ciśnieniem, ale to zawsze u lekarza wyższe.. Pobrał mi gbs (z dwóch dziurek-ale nie oceniam tego jako jakieś tragedii, myślałam,że będzie gorzej)..wizytę mam następną za półtora tygodnia,chociaż życzy mi ,żebym urodziła do tego czasu..wszystkie leki poza depogytem mam odstawić.. w sumie to pytałam go dzisiaj czy ciśnienie nie jest powodem do cc i rozważaliśmy taką opcję jak i hospitalizacje, ostatecznie ustaliliśmy,że jak nic się nie wydarzy do następnej wizyty to wtedy mnie skieruje to szpitala i tam zadecydują czy cc - podejrzewam,że mogą mnie męczyć wywoływaniem itp więc chyba bez sensu.. jeżeli chodzi o stan podwozia to wiem tyle,że szyjka skrócona
|
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
dzięki dziewczyny.. no chyba własnie poczułam się zmotywowana, przez wizję jakiegoś bezsensownego leżenia w szpitalu czy eksperymentowania na mnie leczenia, do rodzenia.. i od kiedy wróciłam od lekarza to czuję jakieś pobolewania..
|
Ładna waga Małej. Super, że wyniki dobre.
I skoro szyjka skrócona, coś pobolewa, może wszystko pójdzie gładko, bez eksperymentowania, już niedługo.
|
|
|