2008-01-23, 08:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez izzi
Kochana Anisiu  Fajnie że masz ,,towarzystwo" ze sobą w postaci swojego maleństwa! zawsze to raźniej mieć bratnią duszę tak blisko siebie (hehe bliżej już się chyba nie da) na obczyźnie! Smaruj się kremikami z filtrem coby Cię słonko za mocno nie przypiekło! oj jak ja Ci zazdroszczę tego słoneczka..... A wiesz my tu w tej naszej ponurej Polsze (pogoda gorsza niż w listopadzie) ... no staram się jak mogę jakoś nasze dziewczyny rozśmieszać, żeby choć na chwilkę zapomniały o tych troskach, które my przecież też doskonale znamy z autopsji.
Dziewczyny pozdrawiam jak zwykle cieplutko Was wszystkie !
|
Izus, nie mam kiedy sie opalac, do 17 w pracy, pozniej hotel i szukam knajpy by cos wszamac bo mlode glodne w brzuszku, pozniej sie zrobi ciemno wiec wracam do hotelu i tak mi mija dzien, wczoraj rznelam w karty w remika - fajnie bylo bo sie posmialim z chlopakami z biura i bylo wesolo, oni obalili 3 flaszki wina, a ja wode mineralna cytrynowa, takze ujdzie w tloku, a codziennie rano najem sie pysznych truskawek mniam 
Rozsmieszaj laseczki, bo potrzeba im dobra dawka dobrego humoru, to sprzyja fasolkowaniu a przeciez wiadomo ze diabel boi sie ludzi wesolych
It is what it is
|
|
|