Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-23, 14:08   #4173
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
Hosenko warto skusic sie na mozaike awonowa? [napisz ze nie ]
nie napisze ze nie bo warto

Cytat:
i po co pytalam musze ja z blisksza obejrzec, jest gdzies w krakowie jakis sklepik avonu co mozna by bylo pomacac? taki dostepny dla zwyklych smiertelniczek
Oczywiście że tak. Prosisz o testerki o dostajesz

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja kiedyś macałam jakiś kosmetyk w COKu na Krupniczej, ale byłam z koleżanką, która była konsultantką. Ale nikt nie kazał jej tego udokumentować, jak prosiła o tester.
Dokładnie tak.

Cytat:
ze zdjecia mnie siem podoba ale jednak musze to zmacac, przejde sie do jakiegos COKu jak przepadne to kupie a jak nie to nie
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja też się zastanawiam nad tą mozaiką, ale nie chce mi się iść do avonu
No i co ja teraz zrobię? W ciemno nie chcę brać, ale ileż można się opierać tym słowom zachwytu.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja się mozaice opieram W sumie ona chyba tylko rozświetla a ja od tego to mam kulki Vollare, wolę sobie kupić bronzer na wiosnę i może jakiś róż
Rozświetlacze mnie tak nie kręcą, bo moja cera i tak sama się świeci i bez tego
Nie tylko rozświetla.

Cytat:
w sumie nie jest droga, w razie czego zalowac nie bede. ale jednak w ciemno brac nie chce w paitek mam wolne popoludnie to przejde sie zobaczyc
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Mozaike mam nie bylam sie w stanie oprzec,daje nie tylko efekt rozswietlenia,wszystko zalezy od ilosci oraz kombinacji w jakiej jej uzyjemy.
Wg mnie fajny puder a'la pryzmy ktory mozna wykorzystac nie tylko jako roz lub typowy rozswietlacz.
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Mozaika niby droga nie jest, ale obawiam się, że kupię i będzie leżeć... A tego nie lubię. Zastanawiam się, czy nie kupić zamiast niej czegoś innego.

Tu wszelkie info o mozaice :
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=6365955&po stcount=4047

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora