2008-01-23, 21:01
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Schudnąć 9 kg do lata:)
witam,
pisze pierwszy raz chociaz podglądam was czesto
Ja równiez sie dołącze. od listopada zaczełam zwracac uwage na t co jem i straciłam 5 kg. teraz mam ochote na wiecej i postanowiłam zaczac ćwiczyc. w zasadzie do zeszłego tygodnia.
mój trening opiera sie na serii tamilee webb. A moze dokładniej opisze zeby nie kłamać! moja kondycja jest fatalna wiec wytzymuje 8 min brzucha i pośladków ( nie wiem jak ona to robi ze wytrzymuje do końca), potrafie przejsc całe ramiona i te zamierzam ćwiczyć co 3 dzień z cięzarkami 0,9kg. oprócz tego stepper skośny z linkami. wytrzymuje 12 min szybkiego pedałowania i padam po tym zalana potem. od jutra zamierzam dodac twister. mysle ze na mój duzy brzuszek sie przyda.
co do diety wciaz walcze ze słabościami. póki co wyeliminowałam napoje gazowane, jednak jestem przy sokach. trudno mi zamienic je na wode mineralna. pijam tez zielona herbate.
obecnie waze 71 kg przy 161 wzrostu i wszelkie wskaźniki pokazauja mi nadwage. mam jednak nadzieje ze z Wami mi sie uda co??
ps. moim problemem jest obfity biust. powiedzcie czy ćwiczenia na ramiona takie jakie poleca tamilee pomoga mi zmniejszyć biust??>
|
|
|