2008-01-24, 14:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez phenomena
a ja wstalam o 10, zjadlam sniadanie i zalatwilam juz wakacje sobie i tz! wiem, szybka jestem a zaraz spadam pakowac sie i myk do niedzieli do babci. nie przesadzajcie z pisaniem tutaj, bo pozniej nie bede miala czasu poczytac xD
|
gratuluję planów wakacyjnych
miłego wyjazdu 
Cytat:
Napisane przez madame_apple
kurcze ja w wannie zawsze od razu zasypiam, a jak się budzę to mi tak słabo od gorąca, że ledwie mogę z niej wyjść^^ takze u mnie nauka w wannie niestety odpada - wole w samochodzie/busie/kolejce albo na rowerku stacjonarnym :P A jak nie to chodzę z notatkami po całym mieszkaniu w kółko :P
Powodzenia w zdawaniu wiersza
|
a dziękuję zdałam na 5 jakby wszystko było takie proste 
a ja w autobusie znowu uczyć sie nie umiem, bo mi niedobrze zaraz i słabo kiedyś się tak uczyłam, ale to bardziej z musu i kończyło się źle niejednokrotnie a jak normalnie w mieszkaniu się uczę to w łóżku czyli zupełnie odwrotnie 
Cytat:
Napisane przez asiek14
napisałam - jak nie wiedziałam to strzelalam (ale rymy )
|
trzymam kciuki za wynik 
Cytat:
Napisane przez agolek
wlasne zjadlam lunch i wracam zaraz do pracy. Wieczorem planuje po pracy jechac od razu na zakupy bo TZ ma dzis posprzatac dom i nie chce mu przeszkadzac
|
no super :0 jaka sprawiedliwość taki układ to ja rozumiem 
Cytat:
Napisane przez tamonita
No i szkolny czwartek minął
Powiem Wam Kochane, że naprawde w powiedzeniu "głupi ma zawsze szczęście" coś jest Już cały tydzień nauczyciele nas strasza, karzą się uczyc itp. a jak przyjdzie co do czego to mamy takie luzy, że szok Oczywiście pozytywny szok Jeszcze tylko jutro i ferie Fakt, jutro podobno ma być kartkówka z biologii, ale jak znam moją nauczycielke to może jej odwali i niee zrobi w każdym razie jakos szczególnie uczyc się nie mam zamiaru
|
nie zrobi kartkówki.. już po prostu macie szczęście
super ze dziś też bezstresowo 
a ja dziś w ruchu ciągle, uczelnie, biblioteka, później byłam z siostrą na egzaminie na prawko (zdała nareszcie mi przestanie marudzić )
a teraz zasiadłam i powinnam się uczyć, ale jestem padnięta i zmarznięta i w ogóle foch 
idę się położyć na chwilę chyba 
miłego popołudnia
|
|
|