Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-06, 06:19   #4188
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez jestinna Pokaż wiadomość
U mnie tz by sie nie odwazyl, bo byl przy porodzie od poczatku do konca i widzial jakie cuda sie dzialy. A jak jeszcze po, zaczeli wyciskac mi krew z brzucha to chyba nigdy nie slyszal takiego krzyku. Sam tam malo nie padl jak krew zaczela sikac na boki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
... nie udał się Bogu w ten cały poród w sensie mógł jakoś lepiej to wymyślić...

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

U nas noc tragedia, przysięgam, że jeszcze tak złej nie było.
Do północy budzila się co chwile, w ogóle bym tego do snu nie zaliczyła bo to było takie lekkie drzemanie i co chwile płakała ale nie tak, że się darła, tylko płakała... potem tż z nią musiał w salonie siedzieć od 1:30... 1.5 h. I potem spała do tej 6:40 ale ileż ona pospala. Teraz nie śpi ale usmiechnieta. Żadnych zębów nowych nie widać ani nie prześwitują nie wiem co jest martwię się bo jak mówię czegoś takiego u nas nie było nawet jak wychodziły zeby to krzyczała ale jak już zasnęła to w miarę spała, więcej pobudek ale spała

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując