Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nawilżający bloker do cery suchej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-08-25, 08:58   #1
nan
Wtajemniczenie

Nawilżający bloker do cery suchej

...a nawet bardzo suchej. Dziewczyny drogie. Z racji permanentnego wysuszenia skóry zastanawiam się, czy istnieje coś takiego, jak bloker silnie nawilżający. Używałam już różnych i niestety większość z nich mimo swej tłustości, nawilża marnie lub wcale. Z tego powodu praktycznie codziennie muszę kłaść pod bloker jakieś nawilżające serum lub krem, co pogarsza wchłanianie blokera. A gdyby tak dwa w jednym? Jeżeli chodzi o wysuszanie najgorzej wspominam chyba SVR 100B, który z całą pewnością wysusza (wczoraj szczęśliwie skończyłam tubę). Teraz mam na twarzy Vichy SPF60 Lait-Gel Corps i mimo, że wcześniej wydawało mi się, że on nawilża, dziś od rana mam strasznie wysuszoną i napiętą skórę. Suchoskóre blokeromaniaczki, czy używałyście jakiegoś blokera, który naprawdę nie wymagał użycia pod spód jakiegoś nawilżacza? Bardzo Was proszę o sugestie. Wypróbowałam już wiele blokerów, ale jeszcze nie wszystkie, więc może skorzystam z waszych doświadczeń
Dzięki za pomoc.

PS. Sprawdziłam w wyszukiwarce - nie jestem na 100% pewna, ale takiego wątku chyba jeszcze nie było
nan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując