2016-08-06, 10:43
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
Napisane przez doooti
Fiiii, mi ginekolog powiedział ze macica uciska na nerwy stad sie pojawiają bóle bioder. Tez na poczatku miałam bóle kręgosłupa, teraz co jakiś czas bol biodra, ale tylko lewego :P
|
Mnie dopada masakryczne pieczenie biodra, kiedy śpię za długo na jednym boku.
Cytat:
Napisane przez zielinka_87
Pstryczek wlasnie kiszonce bede robic i leczo z cuknia do sloikow na zime.
Wczoraj wrzucilam w sloiki ogorki z chilli i jeszcze bede musiala taka turę zrobic bo maz je pochlania. Ma szczescie robia sie praktycznie same, tyle ze swoje musza odlezec.
|
Leczo pasteryzujesz? Udało mi się wstawić kiszone, a te w zalewie musztardowej już siedzą w piwnicy 
Cytat:
Napisane przez bluesberry
Namiot to taki zdeka ortalion by był, a worek to wiesz, len, eko, modne 
|
Wstążką przewiązać, kokardę zrobić i będzie git
Cytat:
Napisane przez MajWija
Dziewczyny a robiąc badanie glukozy z obciazeniem mogę zrobić też np morfologie?
|
Tak, robiłam tsh, morfo i krzywą za jednym zamachem, za pierwszym razem pobrali mi dwie fiolki.
Cytat:
Napisane przez sosowhat
no wydaje mi sie ze tak, ja mam jedno skierowanie i na nim morfologia, tsh, glukoza i mocz
wczesniej pisalyscie te ktore robily glukoze i biora eutyrox ze dopiero tablety brac po badaniu tak? bo w sumie lekarz mi nic na ten temat nie mowil i nie wiem czy brac normalnie z ranca, czy po glukozie
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
bo miał ostre pazurki 
|
Wzięłam euthyrox po badaniu
|