2016-08-07, 02:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
Oooo! A ile lezalas w szpitalu? To jak wygladal obchod?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------
Ufffff [emoji3] a one sie troche rozmiarowo zmniejsza przed sloikowaniem? Bo jak narazie mam caly plastikowy kubel tego :-D
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Przychodzili lekarz plus położna, mówili jakie mam wyniki badań, ustalali dawki leków, wychodzili.
Cytat:
Napisane przez MajWija
Wyżale się Wam, że mam dzisiaj jakiś kryzys.
Zaczęły odbijać się na mnie ostatnie stresy co spowodowało pojawienie się duszności... aż doprowadziłam się dzisiaj do ataku paniki :/
Do tego wszystkiego ciąży mi dzisiaj brzuch na maksa, nie wiem jak się ułożyć bo w każdej pozycji mi przeszkadza, irytuje i męczy mnie to ogromnie...
|
Może faktycznie z kimś porozmawiaj...
Zafunduj sobie jakiś relaks, choćby zwykłe spacery, żebyś witaminki D na lepsze samopoczucie złapała. Odstresuj się jak możesz i leniuchuj calutki dzień, może chociaż trochę to pomoże...
Cytat:
Napisane przez zielinka_87
Jak któraś zainteresowana to za moment na jedynce "jak urodzic i nie zwariowac" czyli coś na czasie dla nas
|
Byłam na tym w kinie, super film [emoji6]
Dzisiaj oglądaliśmy Jak to robią single, o dziwo tak się śmiałam, że aż syna wystraszyłam [emoji2] A oglądaliśmy wczoraj (a właściwie to już przedwczoraj) z tż Zanim się pojawiłeś. Nawet fajny, ale szczerze mówiąc, to jakoś specjalnie mnie nie zachwycił... A taki niby cudowny i opinie dobre.
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa
Jutro ide na chrzciny i nawet nie mam co ubrać  sukienki za krótkie się po robiły. Nie wypada iść w takiej ledwo zaslaniajacej :/ inne sukienki za male i wyglądają jakbtk ukradła je młodszej siostrze. Pójdę w czarnych rurkach z przed ciazy z rozpiętym rozporkiem i dłuższa bluzka i za mała marynarka która wygląda ok ale jest taka ciasna i mega niewygodna, nawet jej nie zapne :/ nie myslalam ze będę musiała do kościoła się ubrać w ciąży, normalnie nie chodzę i nie kupowałam takich ubrań. Buty tez mam jedne kryte i to baleiny lososiowo czarne. NIe beda pasować do czarno białego stroju ale co zrobić. Lepsze takie już sandały. Chodzę taka zła. Czulam się jak grubasek mierząc wszystkie moje ubrania. Malo tego tezet musiał mi pomagać się rozbierać bo wszystko takie opięte ze nie dalam rady sama.
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
I w ogóle dzisiaj miałam kryzys i prawie się poplakalam tezetowi bo normalne czynności sprawiają mi problem. Schylanie, kucanie, zawsze byłam gibka i energiczna a teraz nie mogę z łóżka się podnieść  czuje się jak babcia.
|
O to poznałaś mój coniedzielny ból [emoji14] Co tydzień mam problem w co się ubrać i ciągle chodzę w tym samym aż mi już głupio
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------
Aaa i ja się dołączam do tych, które się czują jak emerytki. Nie mogę się ułożyć, ruszyć, boli mnie spojenie łonowe, czasem to mnie wszystko już boli. No ale taka jest ciąża i lżej nie będzie, a jak tylko synek się zaczyna ruszać, to nie wnikam w żadne dolegliwości, tak się cieszę 😀
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
|