2005-08-25, 11:16
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: prosze o rade
właśnie, moja Mama jest biegłym rewidentem ..więc juz troche wyżej i powiedziała że warto poznac ten porgram oprocz niego najczęściej uzywany jest jeszcze cdn i efka czy jakos tak mogłam przekręcic, a znajomość choć jednego na pewno Ci pomoże i nie zaszkodzi. nawet nie dla samego papierka - ale właśnie dla tego żebyś na oczatku w pracy nie musiała przedzierać się przez niego od a do z, ponadto z doświadczenia wiem, że w firmach gdzie moja mama przyjmowała ludzi nie bardzo chcą brać ludzi i szkolić ich właśnie od a do z, bo zgłaszających się na każde ogłoszenie o prace jest tle że zawsze znajdzie się ktos kto dany porgram zna.
Ze swojego doświadczenia zawodowego wiem, że każdy kurs poszerzający nasze umiejetności wiele daje i pokazuje że chcemy się rozwijać i zdobywac wiedze. Oczywiscie kurs ..zwiazany z tematem a nie, lepienia garnków czy innych
Oczywiście wiadomo że nikt nie wierzy w 3 miesięczne kursy ksiegowości, natomiast taki kurs o jakim Ty piszesz czyli kurs komputerowego programu wd mnie może się przydać. Powodzenia.
|