Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak dbacie o swój wygląd?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-07, 14:22   #7
Adrianna_8
Zakorzenienie

Dot.: jak dbacie o swój wygląd?

Coz, lubie dbac o siebie, ale czasem to dosc czasochlonne.

Codziennie kremowanie twarzy, demakijaz, olej rycynowy na rzesy i brwi. Serum witaminowr na noc. Srednio raz na tydzien-dwa maseczka i peeling. No i regulacja brwi.
Cialo peelinguje od czasu do czasu. Niedawno zaczelam szczotkowac cialo na sucho - bardzo przyjemne . Powrocilam do oliwki po prysznicu - dla mnie przyjemniejsze niz balsamowanie.

Z wlosami troche sie zapuscilam... wczesniej maseczki i sera byly na porzadku dziennym, teraz kilka razy w miesiacu . Dodatkowo przyda sie skrocenie koncowek.

Paznokcie - przez pol roku wykonywalam hybrydy, niestety wyskoczylo uczulenie i dorobilam sie onycholizy na moich zawsze chwalonych przez innych paznokciach ((((.

Dieta - jestem na diecie redukcyjnej. Ograniczam pszenice, gluten tam gdzie moge. Woda, woda i jeszcze raz woda. Herbatki oczyszczajace i potrzebne mi suplementy diety.

Sport - ciezki temat, ale chce wrocic do cwiczen chociaz 3 razy w tygodniu na poczatek. Wczesniej cwiczylam 4-5 razy w tygodniu, ale dla osoby nie lubiacej sportu bylo to "za duzo" i tylko sie zdemotywowalam :/.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Co do kosmetyczki - na razie finanse mi na to nie pozwalaja, ale kiedys dla przyjemnosci bede chodzic na jakies zabiegi na twarz .

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując