Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czuje sie wredna małpa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-25, 16:36   #2
Fresa
Zakorzenienie

Dot.: Czuje sie wredna małpa

Cytat:
Napisane przez angelika03 Pokaż wiadomość
Nie wiedziłam gdzie to napisać wiec stwierdziłam, że najlepszym rozwiązaniem będzie założenie nowego watku . Wiec tak moja historia zaczyna sie wraz z imprezą sylwestrowa . Po kilku dobrych kieliszkach stałam sie bardzo bezposrednia w stosunku do faceta ktory mi sie bardzo podoba . Szkoda tylko że ma dziewczynę . Przetańczyłam z nim praktycznie całą noc , siedziałam mu na kolanach i namietnie razem zjadalismy kanapki . Jego dziewczyna dostawala szału , uderzyła go w twarzach , płakała a on nic sobie z tego nie robił . Ja szczesliwa że moze miedzy nami cos bedzie spotkałam sie z przykrą prawda kiedy podszedł do niej pogadac pogodzili sie i siedzieli sobie jak dwa gołabki . Poczułam sie strasznie wykorzystana bo z jakiej racji można mnie tak traktować jako chwilowa odskocznie od stałej dziewczyny . Pozatym nie wiem jak mam sie teraz zachować w stosunku do niej przeprosić czy wogole nie wspomniać tych incydentów. Z jednej strony wiem ze ich zwiazek sie rozpadnie to tylko kwestia czasu ale nie wiem czy chce byc tego przyczyna . Dodam tylko ze od tamtej nocy nie utrzymuje z tym chlopakiem kontaktu , dostalam tylko zaproszenie od niego na wspolny wypad do zakopanego z nim jego dzewczyna no i mialam zabrac ze soba jakiegos kolege . Odmowilam chociaz nie ukrywam ze przez chwile zastanawialam sie nad tym , bo w moim głupim mózgu wciaz zostala mysl ze moze miedzy nami cos byc. Wiem ze bardzo to chaotycznie napisalam ale wkoncu poczylam ulge ze moglam sie wygadac
Ty wykorzystana?
A gdzie? kiedy? i przez kogo?
Doskonale wiedziałaś, że ma dziewczynę i pomimo tego się z nim zabawiałaś, w dodatku na jej oczach.
Jeśli komuś tu współczuć, to jej, a nie Tobie.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując