2016-08-09, 16:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
Napisane przez fiii
najwazniejsze to nie dac sie zwariowac  laktator to podstawa mojej bratowej cyce chcialy wyuchnac nie kupila od razu bo nie wiedziala czy bedzie karmic i moj brat biegien do sklepu jechal
te wszystkie szumisie to bum i wycaganie kasy juz lepsze sa karuzele za polowe tej ceny
z rogalem i wiekszoscia rzeczy wstrzymam sie zobacze jak jest co mi z dziecku gra jak uznam ze potrzebuje to kupie
|
kolezanka ma rogala a karmi na zwyklej poduszce bo tak jej lepiej, dlatego mam watpliowści czy chce. Ale jak juz kupie jakis tanszy. Te z minky są za drogie.
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------
Cytat:
Napisane przez sunshine90
Mnie również nie bolą kopnięcia, ale są coraz bardziej nieprzyjemne, bo coraz mocniejsze. I dziecko nie budzi mnie w nocy, potrafimy się zgrać:P
Mój mąż poradził mi co robić, gdy idzie skurcz. Jak już czujesz, że coś Cię łapie, napręż nogę i wypychaj piętę do przodu. Za każdym razem jak czuję, że zbliża się masakra to robię tak jak napisałam i skurcz odchodzi w zapomnienie
Mam to samo i też panikowałam! Czuję takie jakby skurcze, pulsowanie w pochwie. Ale przeszukałam internet i potwierdziło się to co myślałam, że to są kopniaki dziecka tylko odczuwasz je w ten sposób, bo się obraca ciągle. Mój już ma ułożenie główkowe dlatego tak to wszystko odczuwam. Dzisiaj idę na wizytę do gina i jeszcze o to zapytam.
My również jesteśmy zdecydowani na anex sport  Ładny i lekki przede wszystkim.
|
Ze skurczem robię tak samo. Wyginam stopę góra-dól i przechodzi zanim zdąży dobrze złapać. Na SR tak nam radzono i w ogóle mówiono ze warto sobie takie rozciaganie łydek robic z rana. Mnie skurcze łapią w nocy albo jak sie przebudze, one sa takie inne niz te skurcze z przed ciązy z powodu niedoboru magnezu. Jak tak szybko zareaguje i zaczne majtac tą stopą to przechodzi
Pogrubione przemawia do mnie najbardziej. Plus dobrze mi sie nim jeździło po sklepie. Jaki kolor jesteście zdecydowani brac ?
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------
zrobiłam dwie blachy pizzy
|
|
|