Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-09, 17:23   #3602
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez papaPapaya Pokaż wiadomość
Raz na pewno nic ci sie nie stanie, a przez to nocke pewnie mialas spokojniejsza

Tak w ogole to witam sie w 24 tygodniu
gratki 24 tygodnia ja jutro zaczynam 23

Cytat:
Napisane przez ewelinuus Pokaż wiadomość
Witam się i ja w 6 miesiącu
Dziewczyny z ciekawości zapytam ile wasi ginekolodzy biorą za 4d takie z płytką filmikiem nagranym..zastanawiamy się z tz czy isc na nie i miec fotki i płytkę na pamiątkę czy sobie odpuścić. U mojego to koszt 200 zl
gratki 6 miesiąca ! u nas 100zł za płytkę zapłaciliśmy
Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie!
Nadal w brzuszku jest Liliana! Potwierdzona... bo nie mowilismy, ze bylismy prywatnie sprawdzic plec.
Wszystko pieknie pomierzone, posprawdzane. Znowu uslyszalam, ze mam w brzuchu chicky baby! Wiercila sie jak szalona, ulozona jest juz glowka w dol. W uk nie mowia wagi i sie troszke tym zdenerowalam... no ale coz. Tz byl zauroczony jak pani doktor opisywala kazda najmniejsza czesc ciała.
Zrobili mi od razu badanie moczu i juz mam odpowiedz, ze nie ma żadnej infekcji.

Wstawie zdjecie po pracy do klubu albo tu.
super że wszystko dobrze !

Cytat:
Napisane przez pestka_11 Pokaż wiadomość
hello
wróciłam z zakupów, standardowo obkupiłam córkę ale dzisiaj muszę się pochwalić zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi. W smyku kupiłam śpiworek, tylko, że ja dałam 50 zł a tu widzę na stronie za 35, no ale cóż. Świetny jest
http://www.smyk.com/cool-club-spiwor...cy-111794.html
tego typu mitów jest pełno, jakby wszystkiego się słuchać, to trzeba by zamknąć się w izolatce i czekać na poród

aaaa i kupiłam arbuza w biedrze i pałaszuję

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

ooo to świetne wieści, gratulacje córci
super ten kominezonik !

Cytat:
Napisane przez mademoiselle_m Pokaż wiadomość
Super fajnie tak czasem podglądać co robia i jeszcze utwierdzać sie ze wszystko ok
My wlasnie tez wyszliśmy z badan Kubus bezwstydnik dzis sie rozkraczył na całego [emoji7][emoji7] tatuś dostał zdjęcie [emoji12]
Wg wszystkich wymiarów jest o 2 dni starszy i wazy 577 g
Któraś z Was prosiła kiedys o wymiary - to jesli bedzie chciała to jak juz bede w domu to wstawię

Jeśli chodzi o psiaka to myslę ze moze byc zazdrosny ale krzywdy nie zrobi , raczej bedzie bronić i sie opiekować nowym domownikiem
Co do kota pewna nie jestem bo koty to jednak lubią byc najważniejsze

Z płyta indukcyjna pierwsze słyszę. Ale tym tropem idąc przez telefon tez nie mozna gadac bo tez promieniowanie

Kociulek ja mysle ze jednak musisz wrócić do trybu życia pt wstaje tylko do toalety
super że wszystko dobrze !
Cytat:
Napisane przez himery Pokaż wiadomość
Można mnie pokolorować na niebiesko, bo mam w brzuchu Julka jednak moje przeczucie się sprawdziło. I od niedzieli czuję ruchy, więc jestem wniebowzięta

Sent from my iPhone using Tapatalk
gratuluje synka !

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Ja byłam na basenie, ale tylko przez godzinę bo były też dzieci, więc pływałam tylko do połowy basenu i z powrotem, żeby czasem nie dostać w brzuch. Kość łonowa dalej boli, plecy po basenie na chwilę przeszły, ale chyba zaczyna się od nowa
ja też chce na basen.. mamy wejściówki darmowe do aqua parku ale czekam aż boje bakterie się unormują