Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuję wsparcia!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-10, 17:35   #786
udamisieschudnac
Raczkowanie

Dot.: Potrzebuję wsparcia!!!

Basia - to świetnie, dobra wiadomość.
Wiesz, wakacje po to są żeby jednak trochę odpuścić, nie mylić z zapuszczeniem się!
Ja też sobie nie wyobrażam, gdy wszyscy jedzą pyszne lody, patrzeć się na nich tylko... No i wiadomo, alkoholu też się napiłam, w końcu spotykam się ze starymi, dobrymi znajomymi z którymi mam okazję spotkać się tylko raz w roku. Tam gdzie jeździmy, zjeżdżamy się taką zgraną paczką od lat. Więc okazja do świętowania, zabawy, wygłupów jest jak najbardziej. No ale najważniejsze że nic nie przytyłam. A już wczoraj i przedwczoraj biegałam po 8 km. I dziś, choć deszcz leje równo - też się wybieram.
Ja mam zamiar schudnąć do maja przyszłego roku. Mam sporo czasu, nigdzie mi się nie śpieszy. Wtedy mam wesele ważnej dla mnie osoby z rodziny, no i to okazja do spotkania się z resztą rodzinki - nie chcę wypaść strasznie gruba i zaniedbana. Wiem że schudnę, bo raz że nie zależy mi na figurze anorektyczki, dwa - mam jeszcze dużo miesięcy do zrzucenia. A teraz już wiem, że waga około 65 kg to już będzie dobrze. Więc zostało mi tam raptem z 9 kg. To już pikuś.
Ciekawe co tam z resztą dziewczyn co tu zaglądały. Halo - odezwijcie się!!!
udamisieschudnac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując