Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomóżcie proszę!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-09-09, 12:58   #6
joda
Raczkowanie

Re: Pomóżcie proszę!!!

Tak mi się wydaje, że Ty Ago lato jesteś, dlatego nie do twarzy Ci było w ciemnym brązie. Piszesz, że Twój naturalny odcień włosów był brązowo-szary - lato jest trochę takie "myszowate". Wybierz chłodny odcień farby lub szamponu. Odpadają wszystkie w czerwonym lub rudym odcieniu. Może taki orzeszek laskowy, no w każdym razie jasny, bo masz jasną karnację.
Poszperam w fotkach i coś Ci znajdę.
Na strzyżenie wskocz do fryzjera, pokaż mu zdjęcia, nie ma problemu ze zrobieniem takiej grzywki, zauważ na tych fotkach powyżej, że ona jest "głęboka", to spore pasemko włosów biegnące od przedziałka z lewej lub prawej strony.
Z pielęgnacją mieszanej cery też mam problem, tłuste T i rozszerzone pory, brrr... Mam tonik ściągający pory i lekki krem nawilżający, podkład Air Wear L`Oreala, dla mnie najlepszy.
Do Twoich zielono-niebiesko-szarych tęczówek pasować będą cienie generalnie zimne, bez złotych drobinek. Popróbuj z chłodną zielenią, szaro-błękitnym, takim w kolorze jasnych dżinsów, w ogóle wszystkimi stonowanymi. Czarna maskara faktycznie nie jest zła.
Ojej, ale się nawymądrzałam.
joda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując