Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-11, 00:22   #3670
2cats
Raczkowanie

Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V

Cytat:
Napisane przez malinka1465 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie! Bardzo proszę o pomoc i radę!

Dziewczyny, chcę zacząć porządnie dbać o cerę kosmetykami azjatyckimi. Im więcej jednak o nich czytam, tym większy mam mętlik w głowie. Na początku opiszę po krótce jaka jest moja cera - trądzikowa od zawsze, odkąd pamiętam leczona nieudolnie na trądzik, aktualnie po kuracji izotretynoiną, gładka, dość sucha, z licznymi przebarwieniami po krostach i wrażliwa. Proszę o Was o pomoc, bo widzę, że są tu doświadczone osoby w kwestii azjatyckiej pielęgnacji, a u mnie chodzi głównie o to, aby dokonać zakupu mądrze i nie zaszkodzić sobie(nie zepsuć efektów po leczeniu). Dotychczas testowałam jedynie kremy BB (Skin79, Lioele,Etude House,It's skin), a olejek myjący zamówiłam z Biochemii Urody. Przeglądając wątek natknęłam się na opinię jednej z dziewczyn, że wymienione tu przeze mnie kremy bb nie są raczej zbyt dobre,mogą zapychać, dlatego też chcę doradzić się, w jakie powinnam celować. Proszę o jakąkolwiek radę, wskazówkę, jakieś nazwy firm, być może gdzie mogłabym zakupić jakieś dobre produkty, próbki. Pozdrawiam!
Chcesz rekomendacji kremow BB (ktore sa w kategorii makijazu), czy kosmetykow pielegnacyjnych (ktore moga poprawic stan Twojej cery)?

Troche niejasne z Twojego wpisu o ktore w koncu sie pytasz.

Sent from my SHL24 using Tapatalk
2cats jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując