2016-08-11, 08:00
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lato przyszło, bocian leci, wnet pojawią się nam dzieci!!
cześć
Cytat:
Napisane przez kasptak
Jakby to coś dało to dla nas dwa miejsca😆 jakie wino pije miejscowy element? Bo u mnie napój winopodobny z biedronki 😅
|
Amarena często widuję w biedronce element przytulajacy to butlę 
swoja drogą nigdy nie piłam taniego winiacza, no nawet nie sporbowałam, ciekawe ile straciłam 
Cytat:
Napisane przez sandrita86
Mam wyniki. Beta 504.78. Akurat u endo byłam i mi sprawdził:-D nie znam się na betach bo to moja pierwsza. Myślicie, że jest ok ? Nie za niska ? :O
Kiedy mogę zrobić kolejną ? Endo powiedział, że dopiero w przyszłym tygodniu co bym się nie stresowala ale przecież o tak będę.
|
beta piekna, gratulacje! wcale nie niska, moja pierwsza była ponizej 100, a trzecia nawet nie przekroczyła twojej 
powtarzaj za 48h jak piszą dziewczyny 
Cytat:
Napisane przez zielinka_87
Sandrita uwierz, jestes wyjatkiem ktory mozna by policzyć na palcach. Mala ilość plemnikow to ponizej 15 mln/ml i ja tez moj naturalny cud pod takim opisem mialam zaznaczony. Niewiele to znaczy. Wygraliscie szostke w totka. Macie mega, mega szczescie w zyciu.
|
u nas 17 mln było wiec niby norma, ale też słabo i ruch fatalny, wręcz tragiczny. Tyle, że ja myśę, ze u nas wyniki się mogły poprawić po leczeniu antybiotykiem TŻ
Fajnie, że dobre wiesci dalej są, to teraz czarna niech podtrzyma ta tendencję!
|
|
|