Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orginalny flakonik a w srodku podröbka
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-26, 15:54   #16
siog
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Orginalny flakonik a w srodku podröbka

Cytat:
Napisane przez Shajen Pokaż wiadomość
Wlasnie poröwnalam moj nowy nabytek z Wish-em w Dougi i istnieje mala röznica w zapachu tzn.orginalny jest napewno mocniejszy. Jezeli nie jest to podröba to napewno jest tam domieszka wody.

Bardzo trzeba uważać na perfumy, których buteleczki można ponownie napełniać. Ja miałam taką przygodę z Anielskim ogródkiem. Kupiłam na allegro (zresztą od wychwalanej i polecanej sprzedawczyni) 25-kę fiołka tego cudeńka. W sumie nawet może nie zwróciłabym uwagi, bo pudełeczko było ok, wszystkie "dokładki', książeczki też, folia nawet - ale buteleczka była... jakby poplamiona ...kremem (?) co było dość dziwne. Tak jakby ktoś tam przy niej gmerał. Znam ogródki dobrze, używam i rzeczywiście zapach jakby słabszy... Sama nie wiem czy ktoś tam nie majstrował i nie robił jakiś dolewek... Dziwne, że zafoliowany produkt wymazany był jakąś białą mazią.

Tak czy inaczej do tej Allegrowiczki się zniechęciłam, choć 100 procentowych dowodów oczywiście nie mam...

A aukcja sprytnego pana ze Słubic wisi, mimo że ją zgłaszamy (heh, nawet telefon podał, może ma więcej "towaru" na zbyciu)
siog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując