2016-08-12, 09:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o pieluszkach wielorazowych
Cytat:
Napisane przez relima92
Hej wszystkim 
Jestem na etapie kompletowania pieluszek przed narodzinami...
Cały czas patrzyłam na milovie, która przyznam cenowo mnie trochę przerażała. Dziś u nas w sklepie pierwszy raz zobaczyłam pieluchy wielo z Ecopepette, połowe tańsze. Pierwszy raz w ogole na żywo widziałam pieluchy wielo i te zrobily na mnie fajne wrażenie. Kupiłam 2 kieszonki , 2 otulacze i dodatkowe wkłady . I mam tu do was pytanie.. miala któraś z was do czynienia z tańszymi pieluchami ? Jest sens kupić zapas tych i zrezygnować z Milovi, czy jednak lepiej zaopatrzyc sie w porzadne a te zostawić w razie braku?
A drugie pytanie.... dla noworodka lepsze otulacze czy kieszonki? Do kieszonek narazie kupiłam zwykle wklady ale na milovi widzialam takie z polarkiem z jednej strony? Co o tym myślicie... czy ze zwyklym wkladem bez tego polarku maluch będzie bardzo odczuwal dyskofort?
Z góry dziekuje za odpowiedzi... jestem skołowana, chciałabym jak najlepsze te pieluchy dla malucha ale przyznam ze cena nie jest tu bez znaczenia...
|
Daruj sobie tą Milovię, ona jest przereklamowana, mam od nich otulacz i 2 wkłady - żaden szał, wkładów prawie nie używam bo są za mało chłonne w dodatku mimo że dołączone do otulacza są do niego za mało szerokie, nie ma co się na nią nakręcać
Powiem szczerze że jak bym miała kompletować zestaw dla noworodka to bym kupiłam otulacze noworodkowe na alixpress bo to i tak si poużywa z 3 msc max. plus tak jak napisała Dotka tetrę czy ręczniczki
|
|