Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak przestać się zadręczać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-12, 09:29   #5
runrunrun
Przyczajenie

Dot.: Jak przestać się zadręczać?

Cytat:
Napisane przez EdytkaEdytka71 Pokaż wiadomość
Niewiem szczerze co ci poradzić.Kobieca intuicja ci podpowiedziała ,że ona mu się podoba.A on nie potrafił tego ukryc.Piszesz ,że chciałby abyś wybaczyła mu to co rok wcześniej .Ale co ,tylko te spojrzenia?Co miałabyś wybaczyć?Być może sobie wszystko wkręcasz tworzysz filmy a być może coś wyczowasz ,że coś jest na rzeczy .Tego nie wiem nie znam was i nie widziałam tych sytuacji.Cięzko to określić.Myśle ,że dziewczyny tutaj także nie znając osobiście, ciężko im będzie okreslic jak faktycznie jest . Bo jak napisałam albo sobie wkręcasz coś czego nie ma albo faktycznie twoja kobieca intuicja podpowiada ci ,że cos jest nie tak.To trzabyłoby widzieć wszystko osobiście .
On, mówiąc o wybaczeniu, miał na myśli ogólnie całą tą sytuację, miał nadzieję że to już jest tak odległy problem, że jestem już "ponad to" i to jego zainteresowanie tą dziewczyną już mnie nie boli, nie rusza. Niestety nadal się tym zadręczam, nie umiem się pozbyć tej myśli, że on będąc ze mną mógł sobie marzyć o innej, podziwiać jej półnagie ciało na instagramie itd...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Mnie też by było przykro. Mam kolegów którzy mi się podobają z wyglądu, ale to nigdy nie polega na maślanych spojrzeniach i śledzeniu ich profili, tylko 'no, przystojny, ale mój chłopak fajniejszy'. I tak rowniez chcę być traktowana. Nie musisz się zadreczac w związku w którym gdzieś obok czai się inna.
Teraz już się nie czai, wszystko jest niby tak jak chciałam żeby było bo przestał ją śledzić, poza tym nigdy o niej nie wspomina, nie piszą ze sobą ani nic, ale z drugiej strony nie wiem co siedzi w jego głowie. Boje się zresztą, że nie tylko o niej tak myśli, ale o masie innych swoich cudownych koleżanek z pracy, z uczelni, z internetu... Tylko po prostu akurat ta dziewczyna najbardziej rzuciła mi się w oczy, bo miałam z nią styczność na żywo.
runrunrun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując