Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-13, 17:37   #2112
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Betameta Pokaż wiadomość

Możecie polecić jakieś ręczniki kąpielowe z kapturkiem? Nie potrafię znaleźć nic sensownego w jakimś rozsądnym rozmiarze.
Ja kupiłam w Smyku 2 ręczniki 100x100 z firmy BabyMatex. Są bardzo ładne i milutkie. Jeszcze nie prałam, więc nie wiem jak będzie potem ale wydają się porządne. A kupiłam w promocji z 50 na 32 czy 33 zł.

Byliśmy w sklepie dziecięcym i chyba już się zdecydowaliśmy na wózek. Pooglądałam próbki materiałów i te co mi się podobały w necie na żywo też są ładne 😊 kolor misy też wiem jaki, zastanawiam się jeszcze nad kolorem stelaża 😉 można u nich zamówić i odebrać jak będzie już potrzebny 😃

I gościu w sklepie zrobił nam mega wykład na temat fotelików, baz, isofixów, prawidłowego mocowania, bezpieczeństwa itd. Fajnie, bo nie wszystko się da w necie wyczytać. W sumie długofalowo najkorzystniej wychodzi maxi Cosi - baza + 2 foteliki do ok. 4 roku życia. Aczkolwiek dużo informacji podał i jest jeszcze nad czym myśleć 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Przed chwilą dotarły podkłady na materace, kolejna rzecz do skreślenia z listy
Ja dostałam 2 podkłady od siostry, na razie więcej nie kupuję.

Annulka, śliczny kolor kiecki 😄 może rzeczywiście spróbuj trochę wyżej tą gumkę dać to będzie się lepiej układać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora