Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - On po dojrzałych związkach - Ja aktualna ale mniej wyjątkowa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-14, 19:32   #18
Sylvana
Zadomowienie

Dot.: On po dojrzałych związkach - Ja aktualna ale mniej wyjątkowa?

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Widzisz wyraźną zmianę w jego zachowaniu? Od kiedy jest ta ewentualna zmiana? W ogóle próbowałaś z nim rozmawiać na ten temat? Sama wykazywałaś inicjatywę, a on ją odrzucał?
On wie, że przy nim miękne, jestem delikatna, trochę wrażliwa.
On wie, że tego potrzebuje ale po prostu sam nie wykona gestu jakiegoś dotyku, a jak ja się przykleję to mam przywilej się przytulić bez odwzajemnienia albo opcja nr dwa zostać odsunięta, że coś tam mu nie pasuje i nie chce. Nie wieszam się na nim non stop, po prostu takie gesty powinny być niewymuszone, od ponad roku troche problemow mu przybylo i obowiazkow zawodowych to mam wrazenie, ze jest gorzej. Ale już chyba znalazłam odpowiedź dzięki Wam na to wszystko. Tego się juz raczej nie zmieni. Moja mama czekała na zmianę charakteru i nawyków ojca przez 25 lat i się nie doczekała

PS tak, kiedyś czułam się wyjątkowo, sama pamiętam, jak potrafił powiedzieć, ze jestem jego najwiekszym promyczkiem w życiu, szkoda, że wtedy tego tak nie doceniałam.

Edytowane przez Sylvana
Czas edycji: 2016-08-14 o 19:35
Sylvana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując