Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-14, 21:31   #2217
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, ja też mam alergię na te wszystkie infantylne wzorki i dlatego wybieram wlasnie wśród koszul z Italian Fashion, nie rozumiem tylko, dlaczego nie mają jakiegoś normalego sklepu online, tylko trzeba po Allegro biegać.
Najbardziej podobają mi się te kraciaste, wyglądają na tyle urokliwie, że wręcz mogą udawać sukienkę
Zresztą zobaczcie na stronę tego sprzedawcy, ma dużo fajnych koszul wyglądających po prostu kobieco, a nie przedszkolnie
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=19196054
...jak się pamięta, żeby link wstawić, to jakoś łatwiej

I jeszcze jeden, chyba specjalizujący się w Italian Fashion http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28170807
Ja zamówiłam ładne koszulki dla własnego komfortu psychicznego. Jak po porodzie czy to w domu, czy w szpitalu, włożę coś ładnego i twarzowego, poczuję się ciut lepiej... tzn mam nadzieję, przeważnie skutkowało

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Póki co +8 kg, to w sumie dla mnie nawet sporo, bo nigdy nie tylam i nigdy nie miałam skłonności do tycia. Zobaczymy, póki co moja ubrania trzymam kto wie mm może te xs kiedyś będą dobre 😁
Myślę że to 8 kilo jak nic poleci po porodzie i w trakcie połogu. Większym zmartwieniem będzie pewnie odzyskanie formy, sprężystości skóry itd. Ale co tam, damy radę ćwiczeniami

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Ja juz allegro nie przeglądam bo się tylko wkurzam jak widzę te ceny

Coś nam mamusiek ubyło na wątku
Cherry coś długo milczy, a z KarolinąMagdaleną dalej nie ma kontaktu