Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-16, 08:57   #2583
ma_i
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana obudzona przez roznoszacych ulotki reklamowe [emoji36]
Człowiek smacznie spi a ci naparzaja domofonem, tymbardziej ze w nocy odwozilam tz wiec polozylam sie po 3, no ale leci ciezarny człek z bolacym spojeniem otwierac bo mysli sobie ze moze zus [emoji36] a tu psikus!

Wczoraj pomalowalismy w pokoiku dla synka pasy na sciane. Jestem bardzo zadowolona z efektu gorzej z dziesiejszym samopoczuciem. Zamiast tztowi zostawic ta robote to ja zawsze taka zosia samosia co woli sama bo on popsuje i dzisiaj znowu akcja "spojenie" a w nocy pierwszy raz brzuch mi sie postawil, dziwne uczucie.

Wstawiam foto sciany zeby was z rana uraczyc

Załącznik 6593936
Pokoik wygląda pięknie! Ale kobieto, daj sobie na wstrzymanie i nie wysilaj się tak! Jakby tż skiepścił, to by poprawił ;-)

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Jade na echo serca. Poprosze o kciuki!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Kciuki!

Rozmawiałyście o koszulkach do karmienia. Właśnie wpadła mi w oko jedna, chyba ją sobie wezmę, tylko muszę pomierzyć rozmiary - nie wiem czy s czy m ;-) A tak w ogóle to ja nienawidzę spać w piżamach wolę koszulki
http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do...653837222.html
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora