Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wstęp do kasety...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-28, 13:50   #58
azzis
Zakorzenienie

Dot.: wstęp do kasety...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
A jak macie zakończony film? Widziałam kilka, ale jakoś mi za bardzo nie odpowiadają, wszystko w tym samym stylu, czyli pożegnanie z gośćmi, wyjście z sali, krótki spacer i niby fajerwerki na niebie. Trochę oklepane. Widziałam też jak młoda para wchodzi do sypialni, zaczyna się całować, pan młody bierze pilot do ręki i wyłącza jakby kamerę, znika obraz i pojawia się napis dalsza część filmu zawiera śmiałe sceny, jeśli chcesz obejrzeć wejdź na stronę www.kasiaijanekamory.pl czy coś w tym stylu.
Ciekawa jestem jak wy macie zakończony film. Szukam jakiegoś nowego pomysłu
Ja widziałam same oklepane, ale jedno zakończenie mi się podobało, choć było podobne do tego, które opisałaś. Para młoda żegna gości, potem idą na górę do wypialni i jest tak pokazane jakby ktoś podglądał przez dziurkę od klucza jak się całują, zaczynają się rozbierać- no nie rozbierają się dosłownie- i w pewnym momencie Pan Mlody zarzuca koszulę czy marynarkę na tą dziurkę od klucza i jest ciemność Już nie pamiętam czy był tam na końcu jakiś napis...

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Jestem dopiero na etapie wybierania kamerzysty ale juz dawno temu wymysliłam sobie, ze na naszej kasecie z wesela chce mieć wmontowany fragment ze slubu mojej siostry kiedy to ja złapałam welon a mój TZ musznik. Co o tym myslicie????

Świetny pomysł Podoba mi się bardzo. Będzie to bardzo oryginalne no i ciekawa wstawka

I jeszcze takie pytanie : jak długo warto zatrzymac kamerzystę??? Do oczepin włącznie czy dłużej??? Warto filmować poprawiny????
Większość kamerzystów jest do oczepin. Póżniej wydaje mi się nie ma sensu go trzymać. Jak ma mało materiału to jeszcze trochę kręci po oczepinach, ale zwykle są do oczepin. A co do poprawin... wg mnie to nie potrzebny wydatek. Ludzie nie bawią się już tak jak na weselu. Poprawiny są mniej ciekawe

azzis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując