2008-01-28, 13:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wstęp do kasety...
Cytat:
Napisane przez baja_86
A jak macie zakończony film? Widziałam kilka, ale jakoś mi za bardzo nie odpowiadają, wszystko w tym samym stylu, czyli pożegnanie z gośćmi, wyjście z sali, krótki spacer i niby fajerwerki na niebie. Trochę oklepane. Widziałam też jak młoda para wchodzi do sypialni, zaczyna się całować, pan młody bierze pilot do ręki i wyłącza jakby kamerę, znika obraz i pojawia się napis dalsza część filmu zawiera śmiałe sceny, jeśli chcesz obejrzeć wejdź na stronę www.kasiaijanekamory.pl czy coś w tym stylu.
Ciekawa jestem jak wy macie zakończony film. Szukam jakiegoś nowego pomysłu 
|
Ja widziałam same oklepane, ale jedno zakończenie mi się podobało, choć było podobne do tego, które opisałaś. Para młoda żegna gości, potem idą na górę do wypialni i jest tak pokazane jakby ktoś podglądał przez dziurkę od klucza jak się całują, zaczynają się rozbierać- no nie rozbierają się dosłownie- i w pewnym momencie Pan Mlody zarzuca koszulę czy marynarkę na tą dziurkę od klucza i jest ciemność Już nie pamiętam czy był tam na końcu jakiś napis...
Cytat:
Napisane przez kasiasiar
Jestem dopiero na etapie wybierania kamerzysty ale juz dawno temu wymysliłam sobie, ze na naszej kasecie z wesela chce mieć wmontowany fragment ze slubu mojej siostry kiedy to ja złapałam welon a mój TZ musznik. Co o tym myslicie????
Świetny pomysł Podoba mi się bardzo. Będzie to bardzo oryginalne no i ciekawa wstawka
I jeszcze takie pytanie : jak długo warto zatrzymac kamerzystę??? Do oczepin włącznie czy dłużej??? Warto filmować poprawiny????
|
Większość kamerzystów jest do oczepin. Póżniej wydaje mi się nie ma sensu go trzymać. Jak ma mało materiału to jeszcze trochę kręci po oczepinach, ale zwykle są do oczepin. A co do poprawin... wg mnie to nie potrzebny wydatek. Ludzie nie bawią się już tak jak na weselu. Poprawiny są mniej ciekawe
|
|
|