Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-16, 13:44   #3545
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Kciuki cały czas zaciśnięte!

Ooo, powodzenia!!!

U mnie też spokój, dalej PMS i tyle.

O wlasnie, ciagle tylko PMS

Za to czop od jakiegos tygodnia wylazi mi takimi ilosciami, ze juz mnie jego widok za kazdym razem brzydzi. Noz ile mozna :P

Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że im dłużej czekam na zwiększenie częstotliwości, tym wiekszej nabieram pewności, że do wyjazdu do szpitala jeszcze dłuuuuga droga: teraz się zrobiły nieregularne co 10-15 minut Jeszcze sie okaze, że się wyciszą

Na schody, na spacer, seksy, wez nie daj im sie wyciszyc.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość

nie wiem czy naciskanie nie jest nielegalne..też gdzieś tak czytałam.. jestem ciekawa co wpiszą na wypisie na ten temat

Uciskanie dna macicy (czy cos tam z macica, Tija kiedys mi tlumaczyla) wyglada bardzo podobnie jak nielegalny chwyt Kristellera, czyli normalne wyciskanie doslownie lokciami i praktycznie calym ciezarem ciala. Przypuszczam, ze u Ciebie majstrowali z macica, bo po chwycie Kristellera siniaki na brzuchu i bol niesamowity sa na porzadku dziennym, a o niczym takim nie pisalas, wiec zakladam, ze nie masz mega sinego brzucha, wiec nie bylo to te slynne wyciskanie w doslownym tego slowa znaczeniu.

Ogolnie to w moim planie porodu mam na czerwono, ze nie zgadzam sie na uzycie chwytu Kristellera, a Tzowi juz zapowiedzialam, ze jak bedzie widzial, ze ktos mi chce wskakiwac na brzuch z lokciami, to ma dac im w morde.

Wysłane za pomocą mTalk

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora