2016-08-16, 13:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Napisane przez florencee
Kciuki cały czas zaciśnięte!
Ooo, powodzenia!!!
U mnie też spokój, dalej PMS i tyle. 
|
O wlasnie, ciagle tylko PMS
Za to czop od jakiegos tygodnia wylazi mi takimi ilosciami, ze juz mnie jego widok za kazdym razem brzydzi. Noz ile mozna :P
Cytat:
Napisane przez Origa
Powiem Wam, że im dłużej czekam na zwiększenie częstotliwości, tym wiekszej nabieram pewności, że do wyjazdu do szpitala jeszcze dłuuuuga droga: teraz się zrobiły nieregularne co 10-15 minut  Jeszcze sie okaze, że się wyciszą 
|
Na schody, na spacer, seksy, wez nie daj im sie wyciszyc.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
nie wiem czy naciskanie nie jest nielegalne..też gdzieś tak czytałam.. jestem ciekawa co wpiszą na wypisie na ten temat
|
Uciskanie dna macicy (czy cos tam z macica, Tija kiedys mi tlumaczyla) wyglada bardzo podobnie jak nielegalny chwyt Kristellera, czyli normalne wyciskanie doslownie lokciami i praktycznie calym ciezarem ciala. Przypuszczam, ze u Ciebie majstrowali z macica, bo po chwycie Kristellera siniaki na brzuchu i bol niesamowity sa na porzadku dziennym, a o niczym takim nie pisalas, wiec zakladam, ze nie masz mega sinego brzucha, wiec nie bylo to te slynne wyciskanie w doslownym tego slowa znaczeniu.
Ogolnie to w moim planie porodu mam na czerwono, ze nie zgadzam sie na uzycie chwytu Kristellera, a Tzowi juz zapowiedzialam, ze jak bedzie widzial, ze ktos mi chce wskakiwac na brzuch z lokciami, to ma dac im w morde.
Wysłane za pomocą mTalk
|