Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy''
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-16, 17:01   #2704
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Annulka, ale glukometr dostaniesz bez problemu praktycznie w każdej aptece, jak przyjdziesz z receptą na paski do niego.

Dygresja: zaopatrujecie się już w biustonosze do karmienia? Ja wstępnie kupiłam dwupak w H&M, bo już mnie dotychczasowe uciskały strasznie, ale jak je ubrałam w domu, masakra. Nie dość, że blade, wymęczone kolory, to spłaszczają biust i wyglądam, jakbym miała mniejszy, niż przed ciążą :/
Znalazłam na necie sklep i zamówiłam sobie coś takiego http://www.biustonoszedokarmienia.pl...Roma-Brown.php
Czekam z niecierpliwoscią na listonosza i mam nadzieję, że wreszcie trafię w coś sensownego

A poza tym cieszę się jak głupia, bo pojutrze mamy 9-tą rocznicę ślubu i wlasnie odebrałam prezent - nasze ulubione zdjęcie ze ślubnej sesji przeniesione na płótno 70x100 cm. Z wysyłką dałam niecałą stówę! Mam nadzieję, że Mężydłowi się spodoba)
Położna mówila zeby z takim lepszym stanikiem sie wstrzymac na dwa tygodnie po porodzie, bo dopiero wtedy bedziemy mniej wiecej widziec jaki rozmiar potrzebujemy. Bo możemy sie zdziwić jak nam sie rozmiar biustu zmieni Na pierwsze dni to jakąś tanioszke najlepiej.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
ja stanik kupię na pewno porządny, w normalnym sklepie tak jak kupuję z reguły. Za bardzo lubię mój biust i staniki, żeby akurat na tym oszczędzać i kupować w sieciówce, bo niestety tam rozmiarówka mooooocno ograniczona. Wybiorę się dopiero jakoś na 2 tygodnie przed terminem, żeby postarać się maksymalnie dopasować.
ja też mam hopla na punkcie dobrze dobranego stanika ale poczekam z kupnem czegoś dobrego tak jak radziła mi położna.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Mnie niewiele sie biust zmienil,.raptem o rozmiar. Boje sie ze cos kupie a po porodzie to sie nie nada bo dojdzie jeszcze nawal wiec kompletnie nie wiem co z rozmiarem. Poza tym tez mi sie spodobaly te z hm, takie jakby z dresowki, z bardzo miekka i elastyczna gabeczka w srodku. Te kupowalas?

Ja znow bylam na lumpku i dorwalam fajne ciuszki zimowe na malego, w tym granatowy kombinezon puchowy. Byl tez ten brazowy misiek z hm za 13 zl ale rozmiar 68 to zdaje mi sie moze nam wypaść kwiecien/maj wiec nie bralam.
pokaz zdjecia ciuszków

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;64218431]wszystko w cyckach - większe o prawie 3 rozmiary [/QUOTE]

mąż pewnie wniebowzięty
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora