2016-08-16, 16:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze
Cytat:
Napisane przez MajWija
Wracamy z wózkiem i fotelikiem
Było i to i to w tym kolorze co chcieliśmy
Także Mutsy Evo i Cybex Aton 4 są nasze 
|
a tak z ciekawości, polecali Wam bardziej Aton niż Cloud?
A no i gratki zakupu! Jednak Evo wygral?
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Na to wygląda 
Za 2-3 tygodnie jedziemy do teściów zwieźć potrzebne bety po Kacprze.
Najgorsze będzie odświeżenie łóżeczka. Niby nie stało długo, ale wcześniej trochę było używane.
Na pewno trzeba będzie je wyszlifować - barierki są porządnie zgryzione  I coś mi się kołacze w głowie o nakładaniu jakiegoś preparatu z wosku pszczelego - wiecie coś na ten temat?
|
mam go właśnie zamiar szukać na kołyske
jest lepszy niż wszelakie lakiery itd właśnie przez to dzieciowe gryzienie szczebelkow lakier to lakier , zanim wyparuje i wywietrzeje to trochę minie :/
Cytat:
Napisane przez mietowka25
Jedyna jeszcze pracuje??
|
ja bym z chęcią wróciła od 19tyg siedzę w domu i szlag mnie trafia!!
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
bylismy dzis w dzieciowym sklepie kupic Kubie plaszcz przeciwdeszczowy na wyjazd nad morze (  ) i capnelam ostatni proszek Dzidzius.
jak go powachalam to  o mamunciu, normalnie wspomnienia wrocily 
|
tez tak miałam ostatnio w rossku przy płynie do płukania
Cytat:
Napisane przez sosowhat
wlasnie wycisnelam sobie sok z pomaranczy i jablka.. i zachciało mi sie laysow paprykowych  no to mam zdrowo-niezdrowo
|
w przyrodzie musi być równowaga :ekhm:
Cytat:
Napisane przez Zingi
Annulka, ale glukometr dostaniesz bez problemu praktycznie w każdej aptece, jak przyjdziesz z receptą na paski do niego.
Dygresja: zaopatrujecie się już w biustonosze do karmienia? Ja wstępnie kupiłam dwupak w H&M, bo już mnie dotychczasowe uciskały strasznie, ale jak je ubrałam w domu, masakra. Nie dość, że blade, wymęczone kolory, to spłaszczają biust i wyglądam, jakbym miała mniejszy, niż przed ciążą :/
Znalazłam na necie sklep i zamówiłam sobie coś takiego http://www.biustonoszedokarmienia.pl...Roma-Brown.php
Czekam z niecierpliwoscią na listonosza i mam nadzieję, że wreszcie trafię w coś sensownego
A poza tym cieszę się jak głupia, bo pojutrze mamy 9-tą rocznicę ślubu i wlasnie odebrałam prezent - nasze ulubione zdjęcie ze ślubnej sesji przeniesione na płótno 70x100 cm. Z wysyłką dałam niecałą stówę! Mam nadzieję, że Mężydłowi się spodoba  )
|
świetny prezent!
Cytat:
Napisane przez doooti
ja ostatnio kupiłam z Alles, co prawda jest do karrmienia ale podobno w nawale się jeszcze zwiększa biust więc typowo do karmienia będę kupować w listopadzie albo nawet grudniu  podobno najlepiej kupić po porodzie, tylko czy będzie czas na to
a co do Alles który był polecany przez dziewczyny, cenowo się cenią ale jest meeeega wygodny 
|
Mam 2 z alles i mogę polecić przynajmniej jakoś wygladaja! A nie jak pokrowiec na dojarke
|
|
|