Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-08-16, 18:40   #3558
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez agnszp Pokaż wiadomość
Pierniku, prwnie nie pojdzie, bo zakładam jednak ze ciezko sobie zaplanować poród, jednak wiele zalezy od jego przebiegu ale staram sie nastawiać w ten sposób pozytywnie do porodu i szpitala (a to bedzie moj pierwszy pobyt w szpitalu ever i w ogole nie wiem czego sie spodziewać).
Pierniczku a opiszesz nam swoj poród? (Czy juz był opis a ja przegapiłam?)
A co tam w ogole slychac u Mamuś ktore tulą juz swoje maluszki? Bo dawno nie pisaliście jak sobie radzicie?
mi na pewno pomogło moje początkowe na prawdę lightowe podejście-byłam pewna,że będzie cc i nie zakładałam innej opcji - po prostu wydawało mi się,że indukcja nie przyniesie rezultatu i mnie ciachną - może i dobrze,że tak myślałam..
mogę spróbować napisać parę słów o porodzie-tylko teraz po paru dniach inaczej to widzę, od początku miałam problem,żeby zapamiętać i odbierać rzeczywistość..

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Franek rośnie, przybiera na wadze. 20 dni po narodzinach ma 3400g (najnizsza waga 2740). Zasypia przy muzyce i wierszach. Właśnie poszedl z tatą na dwór. Karmię piersią, a raczej swoim mlekiem z butelki. Nie jest placzliwy ani męczący. Wpadł w jakis rytm wiec dni i noce są do siebie podobne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dla Franka..

Cytat:
Napisane przez ziuta. Pokaż wiadomość
To super Żebym jeszcze tak sobie przepowiedziała poród

Jakie to słodkie co piszesz

19 juz za chwilę, urodziłaś??

nie bój się

akcja się rozkręca

U mnie też nic a nic się nie dzieje.
O taaak, produkowanie człowieka jest szalenie pracochłonne

I tak podziwiam Twojego męża że zajrzał z tamtej strony
za kp i skuteczne naświetlanie

Oby dzisiejsza noc była przespana a jutro poród poszedł jak po maśle

Ooo, też czekam na pełnię

To super że już się poznaliście z Bobo i że tak ładnie przybiera na wadze

Ja dziś zaczynam 40tc i nic. Zupełnie nic

Wczoraj to już miałam dość tej ciąży. Mała tak mnie kopała wieczorem że prawie się popłakałam tak bolało Zapłaciłabym komuś za cc nawet A dziś już czuję że taki sam wieczór się zapowiada bo juz mi daje w kość

Pokłuciłam się dziś z TŻem bo on w ogóle nie widzi sterty naczyń w zlewie, prania wysypującego z kosza itd No kurczę! siedzi na urlopie teraz to chyba może coś zrobić! Czy ja mu muszę wszystko pokazać palcem? Szlag mnie trafia

Dziewczyny jak to jest z tą grupą na fb? Niektóre z Was pisały że tam poziom dyskusji jest średni tzn tych pozostałych dziewczyn nie z forum. Zastanawiam się czy dołączyć Może tak byśmy swoją tajną grupę fb założyły ? Mnie osobiście dużo wygodniej korzystać z fb niż z wizażu bo moj telefon nie chce zainstalować żadnej aplikacji z forum.
ehh ci faceci...czasem tracą z oczu to co ważne.. mój np jestem pewna,że nie pamięta ,że mam jutro imieniny przez to,że jesteśmy w szpitalu ...

pisałam priv do Ciebie..
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora