2005-08-25, 23:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: time for IsaDora :]
Cytat:
|
Napisane przez rzyrafka
Jedyne cobym dodala jeszcze to jakis perlowy rozswietlacz (moze to byc zwykly jasny cien) na policzki aby uwypuklic optycznie kosci policzkowe i w ten sposób zaokraglic troszke buzke  .
|
dziękuję za radę właśnie myślałam co by tu zrobić żeby twarz nie była aż taka podłużna, ale na nic sensownego nie wpadłam a może być puder rozświetlający? raz maznąć pędzlem, ale... gdzie? w którym dokładnie miejscu mam przejechać tym pędzlem? bo na modelowaniu twarzy się niestety absolutnie nie znam mógłby mi ktoś to dokładnie opisać? tak jak dziecku, żebym zrozumiała 
Cytat:
|
Napisane przez rzyrafka
Zapomnialam dodac: nie bierz tak doslownie wszystkich opinii do cerduszka
|
hehe, dobrze, dobrze ale wiesz co rzyrafka? jak sie później tym zdjęciom przyjrzalam, to uznalam, że trzeba bylo tego nie wklejac i w ogole trzeba bylo to od razu zmyc, bo to naprawde niefajne bylo, mi samej sie juz nie podobało - i dlatego stworzyłam ten makijaż i siedziałam w nim do 6 rano 
Cytat:
|
Napisane przez tanzanit
Alez ty masz dolne rzesy wow!!!!
|
jak krówka 
Cytat:
|
Napisane przez tanzanit
Bardzo podoba mi sie ta konturowka wkol oka, swietnie zrobiona, prawie jej nie widac a dodaje urody oczom 
|
nie widać? bo ona nie jest wokół całego oka tylko... na dole, od jednej do drugiej czerwonej kreski ( patrz nieco niżej ) 
aaa i przepraszam bardzo za tę rozwianą brew
|
|
|