Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biura Podróży, opinie, doświadczenia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-29, 07:38   #416
kamaO
Wtajemniczenie

Dot.: Biura Podróży

Cytat:
Napisane przez joanna_kw82 Pokaż wiadomość
Witam Serdecznie!!!

Planuję wraz z mężem nasze wakacje zagraniczne, ale po przeczytaniu całego wątku mam mętlik w głowie i będę wdzięczna za wszelkie sugestie i porady.
A więc urlop mam od 23 sierpnia do 7 września. Chcielibyśmy sie zamknąc razem w kwocie 4000zł ( max 4500 zł), ale wstepnie jesteśmy nastawieni na samolot, aczkolwiek jeśli nie uda się, to nie będzie to duża tragedia. Ponadto interesuje nas wyżywienie 2/3 posiłki dziennie, bliskość morza, piaszczysta plaża...

Tyle wiem, co chcę, ale najgorsze jest to że nie wiem gdzie się wybrać. Myślalam o jakimś tętniącym życiem mieście by móc pobalować, więc będę wdzięczna za sugestie.
Nastawiamy sie na kraje:
-Grecja
-Włochy
-Bułgaria
ew Chorwacja... W Hiszpanii byłam w Lloret de Mar, więc raczej odpada.
Proszę o ewentualne sugestie dot. biur.

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc i licze na Was !!!

Pozdrawiam
Sprawdzaj ofertę Wygody Travel - latają do Nei Pori w Grecji. Relacja cena-jakość jest u nich w porządku. Jeśli chcecie oboje zamknąć się w w/w kwocie i lecieć samolotem, to Grecja kontynentalna powinna spełnić wasze wymogi. A Nei Pori na 100% tętni życiem (choć nie wiem czy we wrześniu tak bardzo jak w sezonie).

Włochy - wątpię czy znajdziesz ofertę lotniczą w cenie, która Cię interesuje. Autokar prędzej - Orlando Travel ma w ofercie wczasy tego typu.

Bułgaria - Złote Piaski, jeśli chodzi o życie nocne. Biuro? Chyba każde na rynku ma już Bułgarię w ofercie.

Co do Chorwacji nie pomogę - mam awersję do tego kraju i nie interesuję się ofertami wyjazdu tam, a w turystyce nie siedzę już 2 lata.

Na 100% w 4000-4500 tysiącach/2 osoby + samolot + conajmniej HB jest Tunezja, ale jej nie wymieniłaś.

Niestety, ale trzeba szperać, szperać i jeszcze raz szperać.